Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViCHY

Fluidy Miss sporty/ warto kupic,slyszlam pozywywne opinie

Polecane posty

Gość ViCHY

wydaje mi sie ze to przyzwoita firma,wiadomo nie ma jest jakas wybitnie super...ale sa w sumie tanie:):)

Gość ViCHY
a jaka masz cere,bardziej skonna do przetluszczania??ale kolory ma chyba ladne,ujednolicaja sie z kolorem skory :) i z tego co wiem dobrze sie rozsmarowuje i nie robi smug,a ok ile kosztuje?/

Ja natomiast jestem zadowolona z matującego. Mam cere tlusta, z niedoskonałościami.. Kolor dobrany wrecz idealnie, fajnie kryje, łatwo sie rozprowadza a i tak daje na niego puder. Za taka cene jest bardzo ok. Kupilam przez przypadek i jakos juz tak zostalo. To juz 3 pod rzad...

Gość ViCHY
Ukla--) a jaki odcen wziela??? zamierzam go kupic:)

Gość iskaa
ja mam cere mieszana i co do efektu matwowienia to nie moge sie wypowiedziec pochelbnie ale cala reszta mi pasuje i mam w domu juz 3 tubke bo odpowiada mi jego konststencja jak juz ktos wspominal nie robi smug dobrez sie rozmarowuje i odpowiada mi jego kolor !!

Gość Ulka_krk
Ja mam naturalny (nr 2) i do tego puder transparentny tez z Miss Sporty (kolo 14 zl). Całośc wyglada bardzo naturalnie, zadnej maski. Miałam juz wiele fluidow i zadem mi nie pasował tak jak ten.

ja używam matującego odc.3 i gorąco go polecam-jest super. i jest taniutki, w mojej drogerii place za niego 9,50.