Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nostradam_tomysl

Moja dziewczyna chce sie psotkamc ze swoim bylym!!co o tym sadzic??

Polecane posty

Gość Fellinka
Nie mozna tak skreslic przeszlosci... Jejjj matko tu wszystkie zakladacie,ze juz chce go zdradzic wiec sie spotyka, ja sie tez spotykam z moimi bylymi na stopie kolezenskiej, bo wiadomo, ze jakis tam uraz jest i o przyjazni nie moze byc mowy... Najlepsza rada to byla tada jakiegos tam ponizej chlopaka... Powiedz,ze w takim razie ty spotkasz ise tez z dawnymi znajomymi, gdzie bedzie jakastam przyjaciolka z ktora tak wiele przeszedles;) zapewniam cie,ze zazdrosc nie pozwoli zrobic jej nic glupiego i szybko skoncyz to spotkanie z ex;) wiem po sobie!!!

Gość medrzec teraz sie wypowie
to wszytko zalezy! jesli Twoja dziewczyna spotka sei z nim jakeis 2 razy na piwko - takie krotkie wypady 2-3 godzinne to nie zabraniaj jej - to jest ok. Szczegolnie , jak mowi ze rozsatli sie, ale sa znajomymi - moga chciec pogadac ze soba.Ale gdy ona bedzie chciala spedzic z bylym duzo wiecej czasu podczas jego 14-to dniowego pobytu - to juz bedzie duza przesada i n aTwoim miejscu bym sie zastanowil czy warto z kims takim byc dluzej. Ale jesli ona mowi ze cie kocha (jesli to prawda) i jest inteligentna - to pewnie zrozumie, ze nie powinna przesadzic i ze to tylko ty sie dla niej teraz liczysz, wiec powinna bardzo miec n auwadze to co jej powiesz! Chyba madzre sie wypowiedzialem:] Pozdrawiam.

Gość jesli cie kocha to
zapewne zrobi podobnie jak przedmowca napisal :]

facet pomaranczowszej pewnie nieraz spotyka sie z bylymi wiec biedna tutaj probuje sama siebie przekonac ze to jest ok:o a uprzyjemnianie czasu bylym nie jest ok!! pisali zebys tez poszedl gdzies z dawna bliska kolezanka - najlepsze wyjscie:) ani nie zabraniasz ani nie pozwalasz z siebie wala robic:) jak laska Cie i kocha i ma choc troche mozgu bedzie wiedziala co zrobic:)

Gość nostradam_tomysl
chyba zaczynam rozumiec....

Gość pomaranczowsza
do bezzebnej lachudry: hej swiatynio wszechwiedzy :D, moj facet nie spotyka sie z bylymi, bo ma ich tylko jedna i mieszka ona setki kilometrow stad, a nawet jak mieszkala blisko to sie z nia nie spotykal. dziwilo mnie to, ze nawet ze soba nie rozmawiali po tylu latach razem, no ale widocznie nie udalo im sie uratowac choc cienia przyjazni po traumatycznym rozstaniu... a zreszta, skoro ludzie juz nie sa razem w zwiazku, to po co w ogole rozgraniczac, ze jest to ex. a nie po prostu jeden(a) ze znajomych. przeciez to nrmalne, ze jak ludzie sa w zwiazku, to laczy ich cos bliskiego i przyjaznego oprocz spraw romantycznych. tak wiec po rozstaniu, romantyczne sprawy sie ulatniaja, ale jakas tam serdecznosc wiadomo, ze pozostaje. z wyjatkiem oczywiscie sytuacji, gdy ktos zostanie bezlitosnie zraniony, ale nie o takich ex.-ach tu mowa ;)

Gość Robi ...
Gdybym miał się spotykac z moimi byłymi ... to nie starczyłoby mi czasu na obecna dziewczynę, którą kocham :-D Poza tym powiem tobie, że takie pieprzenie ... to nic takiego ... to mnie rozśmiesza, przeciez różni są ludzie, niejedna za mna latałai powiem tobie, że gdybym chciał to na pewno bym mógł skorzystać ... hm hmmmmmm

Gość Robi ...
:]

Gość sam1
Kolo wpada ze Stanow na szybki niezobowiazujacy sex. W stanach napewno ma dupe i tam nie moze to wyjezdza do Polski. W Polsce nikt go nie zlapie i nikt nic nie bedzie wiedzial. 2 Tygodnie to zamalo na znalezienie jakiegos trzepaczka to dzwoni sie do ex. Ona chetna bo wiadomo ze mysli jak by nie myslala to by nic do czynienia z nim nie chciala. Pare wypadow razem podupczyc sie mozna, on wraca zadowolony i odprezony a ona do swego chlopaka ktory zawsze jest i na nia czeka...............chlopie na ktorym ty kurwa swiecie zyjesz.Ona chce spotkac sie na piwko z exem ze stanow?? Powiedz jej ze tez idziesz a jak sie skrzywi i bedzie wykrecala to wiadomo ze dupczyc jej sie chce. Jezeli nic nie chce z tamtym to ja nie widze czemu by nie miala zabrac ciebie, przecierz tak cie kocha.