Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Bolesny porod...

Polecane posty

czy mocno boli?I czy kazda kobieta odczowa podobnie?jak to jest?Stos pytan,ale cos wiedziec trezba:)Trzeba byc gotowym na to wydarzenie i wiedziec czego sie spodziewac.

Gość czytacz
Przeciez nie jestes pewna czy jestes w ciazy...:P

Musze byc gotowa wnaglym wypadku,ale tak na ogol ciekawi mnie to,bo wkocnu kiedys jak nie juz nie dlugo bede mamusia;)Jak wszystko jest wporzadku...

każda kobieta jest inna i każdy poród jest inny, choćbyś wysłuchała tysiace opowiesci o porodach i bólu jemu towarzyszącemu to i tak Twój poród będzie inny, każda kobieta ma inny próg odczuwania bólu, boli a czy bardzo nie potrafie ci odpowiedziec tak dokładnie, mnie bolało ale świadomość ze urodziłam zdrowe dziecko była jak lek przeciwbólowy. Życzę Ci powodzenia uważam że wszystko da się wytrzymać!

Gość abcdeq
róznie ludzie znosza ból,mi kiedys dentysta powiedział,ze jestem b. cierpliwa na ból bo takie leczenie zęba jakie miałam to inni robia ze znieczuleniem:) ja rodziłam 4 razy za kazdym razem zupełnie inne odczucia bólowe,ale byłam zdyscyplinowana pacjentką a to pomogło i mnie i dzieciom i połoznym,zawsze tez można poprosic o znieczulenie zewnatrzoponowe(niestety sporo kosztuje )ale jak bardzo boisz sie bólu to jest jakies wyjscie