Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby motylek

Spalacze tłuszczu-pytanie

Polecane posty

Gość gruby motylek

Mam pytanie do wszystkich osób,które stosowały tzw. fat burnery. Interesuje mnie, czy podczas ich stosowania zauwazyłyście podwyższoną temperaturę ciała, szybsze krążenie itp.?? Ja biorę od tygodnia 2 razy dziennie kwas CLA i ...normalnie się ze mnie leje. Dziwne to,bo normalnie mam krążenie porównywalne do krążenia 90-letniej babci-zawsze zimne stopy i ręce. Teraz sie to zmieniło . I nie wiem,czy to dobrze czy wręcz przeciwnie.Zastanawiam się,czy zostać przy tabletach,czy odstawić. Co radzicie? pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi 🌼

Gość oczywiście oczywiście
radzimy skonsultować się z lekarzem i powiadomić go o wszystkim

Gość ja radziłabym Ci
kontrolować ciśnienie krwi i tętno. Pewnie jedno i drugie masz podwyższone. Zmniejsz dawkę i obserwuj swój organizm.

Gość gruby motylek
Zmniejszyć dawkę?? hmmm,to da sie zrobić. Na opakowaniu pisze,że maksymalna ilość-to 3 dziennie, ja spróbuję z jedną. Pomijając tą podwyższoną temperaturę i tętno,to wszystko jest ok. Jak myślicie- co może być powodem tych moich reakcji ?? I czy może to jakoś wpłynąć na moje zdrowie? A podobno CLA jest bezpieczne...:-O

Gość gruby motylek
nikt już nic nie wie na temat fat burnerów????:)

Gość muszyca
O ile wiem CLA nie jest typowym fat burnerem...wlasnie to biore i jestem skrajnie niezadowolona-zamiast zredukowac cokolwiek zrobilam sie opuchnieta wiec cellulit bardziej widac-a cwicze i nie przytylam....typowy fat burner podnosi i cisnienie(ja nie wyrabiam i nie moge tego brac)i tetno i istotnie czlowiek jest cieplejszy...natomiast po CLA nic takiego mi sie nie dzieje

Gość igraszka sportowa
spalaczy tłuszczów na rynku pojawia się coraz więcej (ofertę można zobaczyć na przykład na http://www.twoje-odzywki.pl/) - kluczem do sukcesu jest jednak połączenie spalaczy, z odpowiednim ruchem i dietą. Dopiero takie trój składnikowe działanie przyniesie pożądany efekt. Suplementy bardzo pomagają i przyspieszają cały proces, ale całej roboty za nas nie wykonają.