Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamajulitki

przyjme ubranka dla dzidzi

Polecane posty

Gość mamajulitki

witajcie moze macie kilka niepotrzebnych bawelnianych ubranek 80-110cm, musi byc bawelna bo corka jest mega alergikiem, kurtke na przyszla zime i buty, pokrowce antyalergiczne, dziekuje i caluski Iwona

Gość Julika
Ja niestety takich nie posiadam, ale zycze zebys znalazła. 🌻

Gość mamajulitki
dziewczyny, naprawde nic nie mozecie pomoc, zaplace za przesylke, pewnie robicie porzadki moze nie macie komu oddac tu jest troche o mojej sytuacji http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=37595909&a=37599569

Gość Doti39
Witam jak bym poszperala to napewno by sie znalazlo. Jakie rozmiary butow . Pozdrawiam. A jak chcesz pogadac to moj gg 1747624

Gość jedna taka...
witam, mozesz napisac skad jestes???

Dziewczyny, nie wysyłajcie, bo za tydzień lub dwa zobaczycie, jak wysoko wycenione są te ciuszki na allegro... ja już nigdy nie uwierzę w pisaninę o sytuacji itd.

A ja wierzę, jeżeli nie chcesz, to nie wysyłaj nic. Denerwuje mnie postawa polegająca na tym, ze własne skąpstwo tłumaczy się nieuczciwością innych.

Gość wera_wera
jakie to przykre, być może autorka naprawde potrzebuje pomocy a przez oszustów traci, bo jej nie wierzą ludzia, niestety ja też mam takie podejście, spotkałam tez wielu oszustów, jeżeli jesteś faktycznie potrzebująca to bardzo mi przykro :-(

Gość mamajulitki
dziewczyny jestem z Bytomia, moje gg 3779849, nigdy nie zobaczycie ubranek na alegro, bo oddam je innym mamom, za darmo, jest tyle biednych dzieciaczkow, nie tylko pieniadze i zysk jest wazny w zyciu, calujemy w samo serduszko mamy, ktore chca nam pomagac a i te ktore sie boja, tez , na rozgrzanie Iwona i Julenka

Gość mamajulitki
acha a numer buta 21 teraz, dziewczyny piszcie na gg nawet jesli mozecie pomoc tylko albo az slowem, bo ciezko mi, niedlugo druga rozprawa, caluski Iwona

Jakim MAMOM?? Przecież pisalaś, ze potrzebujesz dla swojej córki, a tu nagle kilka mam masz chętnych? coś śmierdzisz, kochana :P

Gość jumi
Odda je innym mamom chyba jak jej dzieci z tego wyrosną...tak ja rozumiem.

to chyba oczywiste ze jak jej nie beda potrzebne juz to odda innym mamom a nie prosi zeby jej dac bo ma zamiar je rozdawac! sama chetnie bym pomogla ale moja corcia na razie nosi 68, ale za male tez oddaje, tak jak ja dostalam je od kogos.

Gość mamajulitki
tak , wlasnie o to mi chodzilo, wczoraj dlugo rozmawialam z doti39, bardzo mi pomogla, wsparla mnie psychicznie i obiecala pomoc z ubrankami, bardzo Ci dziekujemy, caluski dziewczyny jesli macie watpliwosci to zagadajcie do mnie, odpowiem na wszystkie pytania dzis lepiej sie czuje, bylam w szpitalu, mam ustawione nowe leki, ale przeraza mnie mysl o sprawie, znowu pewnie bede plakac a byly z adwokatem beda triumfowac, faceci to nawet nie swinie, bo obrazliwe by to bylo dla tych milych zwierzatek wszystkim kobietkom o cieplym wnetrzu zyczymy udanej niedzieli, i tej jednej zlosnicy niedowiarkowi tez Iwona i Julia

Gość wiatraczek22
na Dworocowej sa dwa super sklepy skandynawskie z uzywanymi ubraniami i duzo dla dzieci w atrakcyjnych cenach :)

Ja zawsze kupuje ubranka bawełniane i bardzo dobrej jakości. Bardzo polecam. Produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.