Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie ze cos im sie

a ja mam już 29 lat i boje sie mieć dzieci

Polecane posty

może stać:( wiem glupie to myślenie, ale jak je zmienic?!

Na zmianę takiego myslenia jest tylko jedno lekarstwo -ciąża. ja w tym roku kończe 33 latka i właśnie mam termin na 3 marca na mojego pierwszego dzieciaczka. Pozdrowionka

Gość najlepiej o tym
nie myslec ,tylko zachodzic w ciaze-tak jak ja mam 29 taek i jestem w 7 tyg .ciazy.

Gość Nietypowa mama
Skoro nie czujesz się gotowa, to po co chcesz mieć dzieci?? Mamy teraz takie czasy, że nie każda kobieta musi mieć, albo musi chcieć mieć dziecko. Ja jestem szczęśliwa mając dzieci, a moja siostra jest szczęśliwa bez dzieci. Przemyśl dobrze tę decyzję, bo to sprawa na całe życie, ale nie miej dzieci tylko dlatego, że masz 29 lat:D

kochane jesteście:) Gratuluję dzieciaczkow!! i gratuluję tych maleństw ,ktoremabie w brzuszkach:) ja sie strasznie , mozna powiedziec obsesyjnie boję:( dodam jeszcze ze lecze sie u psychiatry, mam depresje lękową, więc te moje obawy nie są lekkie:( tylko bardzo poważne:( lekarz mówil mi, że chce miec dzidzie ale strach mi na to nie pozwala:( sama nie wiem co mam robić, chyba muszę jeszcze dojrzec do tej decyzji!!

Ja wiem ze nie bede mial. musze sie z tym pogodzic.

Gość dlaczego Jacku
? no chyba,że to osobiste

Gość najlepiej o tym
Posluchaj! Ja mialam duzo lekow, przed ciaza,mimo 29 latek.Nie napisze jaka byla ich przyczyna-bo to zbyt osobiste. Zaszlam w ciaze, bo kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia.Zreszta lekarz wmowil mi ze nie zajde z powodu problemow... Ale jestem w ciazy i leki zniknely,zamiast pojawilo sie szczescie, radosc, wdziecznosc za tak cudowny dar Bozy! Zatem...przemysl, czy naprawde warto non stop o tym myslec, czy moze raczej nalezy sie 'wylozowac'

na pewno nie staraj sie o dziecko jesli masz zdiagnozowane stany lekowe, po porodzie hormony sprawia, ze Twoja depresja tylko sie pogłebi. Zdecydowanie najpierw sprobuj sie wyleczyc psychiatra powinien Ci pomoc

tak wiem, muszę najpierw sie wyleczyc z deprechy:) Nigdy bym nie naraziła dzieciaczka na to abym podczas ciąży brała psychotropy. heh muszę to przemysleć:) pozdrawiam:)

Gość takalama
ja zaszłam w ciaze na psychotropach-i natychmiast odstawiłam-nie było łatwo ale wiem ze gdyby nie ciaza nie odstawiłabym nigdy-brałam 4 lata -ponad