Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwyyyyyy

obraczka na kciuku

Polecane posty

Gość wwwwwyyyyyy

Prosze Was napiszcie czy obraczka na kciuku cos oznacza???:( ja taka nosze i mam wrazenie,ze pewna dziewczyna w pracy podrywa mnie:( ja jestem dziweczyna:)mam rowniez dwa kolczyki w uchu lewym jej juz sama nie wiem czy to moze jakies oznakowanie les... jest:( jak wiecie to napiszcie prosze.

Gość podróżnik
obrączki na kciukach noszą tylko lesbijki :)

no coś ty, ja mam dwa kolczyki w prawim i trzy w lewym uchu i pierścionek na kciuku i nicccc...

Gość wwwwwyyyyyy
hmmm sama juz nie wiem ja nosze tak bo mi sie podoba:) u mnie to nic nie oznacza .Dlatego was sie pytam moze mnie usiwadomicie troche:)

Gość wwwwwyyyyyy
Aldis mopa nie mam !!! jestem przecietna zadbana dziewczyna a to ze akurat taka bizuterie nosze to tak wyszlo poprostu podoba mi sie nigdy nie bylam lesba i nie bede zdecydowanie wole facetow:) tylko zapytalam czy moze to sa jakies znaki w kregu lesbijek czy homoseksualistow. Jej przecie pytac mozna prawda???

Gość wwwwwyyyyyy
nikt wiecej nie nosi i nie wie co to oznacza????:(

Gość weroniaweronia
moje diw kolezanki sa lesbijami i wlasnie nosza kolczyki w lewym uchu takie koleczka i obraczki na lewych kciukach. A sa na bank lesbijami bo ni kryja sie z tym .Mi to nie przeszkadza jestem tolerancyjna.

Gość wwwwwyyyyyy
a moze jakies lesbijki sie wypowiedza ja tez jestem tolerancyjna i mi to nie przeszkadza poprostu chcialabym wiedziec czy tak jest czy to tylko taka plotka z tymi obraczkmi na kciuku????

no ja tez mam obraczke na kciuku i do tego dwa kolczyki ale jestem hetero.. choc kiedys mnie laska podrywala :D

Gość zycha
ha ja bede nosiła obraczke na kciuki bo mi sie nie podoba na innych palcach u dłoni! szczególnie na tym zarezerwowanym dla obrączki :) chce obrączke z białego złotaa, innego nie lubie :)

co Wy opowiadacie ojej az sie przeraziłam ja nosze obraczke na prawym kciuku juz spory kawał czasu a nosze bo mi sie to strasznie podoba:(

Gość ikoikoiko
ja tez nosze bo mi sie to bardzo podoba:) a lesbijka nie jestem taka moda na obraczki na kciuku ja nosze ja chyba juz z 10 lat jak nie wiecej i tak sie przyzwyczailam,ze bez niejani rusz:)

Gość guaj
to raczej złoto marokańskie

Gość less
no wiec tak mamy kilka umownych znakow aby wyrozniac sie w tłumie głownym znakiem sa własnie kolczyki obraczka na lewym kciuku, teczowe dodatki ale taki sposob noszenia bizuteri nie jest przeznaczony tylko dla lesbijek oczywiscie kazda kobieta rowniez hetero moze ja w taki sposob nosic tylko musi liczyc sie z tym ze moze byc adorowana przez swoja plec ;) i to by bylo na tyle chyba ze macie jeszcze jakies pytania :)

Gość less
piszac wyrozniac sie w tłumie zle sie wyrazilam chodzi o to zeby dwum lesbijka było łatwiej stwierdzic czy ta dziewczyna w autobusie na wprost jest branzowa czy nie ;) niektore less maja tzw gej radar ;) ogolnie to lesbijka wyczuje druga lesbijke na kilometr wiec proponuje porozmawiac z kolezanka o zaszlym nieporozumieniu ona to zrozumie ;)

Gość hehee moja jest taka sama
a co to sa teczowe dodatki ?

Gość less
no to np sznurowki w kolorach teczy branzoletki z tym motywem przypinki do ubran i tego typu pierdułki ja osobiscie mam na reku koraliki i nie ubieram sie przesadnie w tego typu kolory :P no i sa jeszcze obraczki z diamecikami teczowymi :P

Gość gość
Ja noszę obrączkę srebrna na prawym kciuku juz od 25 lat i wtedy nikt publicznie nie wypowiadał się na temat lesbijek. Jakiś obłęd .