Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość również tyję

Dlaczego tabletki powodują tycie??

Polecane posty

Gość również tyję

Czasem na forum pojawiają się astronomiczne liczby 8, 10, a nawet 15 kg, same tabletki mogą powodować aż takie tycie?? Zatrzymanie wody w organiźmie to 2,3 kg. Więc od czego tyje się jeszcze?? Czy po prostu tabletki powodują zwiększony apetyt i to powoduje aż taki przyrost wagi??

Gość w górę

Gość mayaaa
dokładnie-zwiekszony apetyt:( dlatego boje sie tabletek bo i tak mam ogromny apetyt:P

przytyłam przez tabletki jedyne 5 kg bo w oidpowiednieju chwili sie za to wziełam,oczywiscie teraz katuje sie dietami:/ lekarz mi powiedziała ze ogólnie zatrzymnanie wody w organizmie po jakims czasie ustajhe,ja np czułam sie strasznie napuchnieta,zaczełam tyc,traghedia,chciałam zmienic tabletki ale za namowa lekarza poczekałam,po mioesiacu diety i cierpliwosci waga spadła spowtorem:) a sie przyzwyczaiłam do nowego trybu odzywiania i nadal waga spada:D a tyje sie tez dlatego ze tabletki wzmagaja apetyt dlatego zaleca sie ich branie w porach wieczornych tuz przed pójsciem spacku:)

Bo wiekszość z nich powoduje zatrzymywanie wody w organizmie:)

Gość a ja nie przytyłam
nic. biore tabsy przez 5 lat i w tym czasie przybyły mi może ze 2 kg, no ale to normalne, z wiekiem trochę człowiekowi przybywa. a woda w oragnizmie to okej, ale nie kilkanaście kg :o

Gość również tyję
Czyli metabolizm nie jest zakłócony?? i tyję tylko dlatego, że więcej jem?? Dziękuję za odpowiedzi❤️

Gość dupa wołowa
dwa powody o których napisałaś, czyli zatrzymywanie wody i zwiększone łaknienie.. je przez 1,5 roku przytyłam 13 kilo..ale w międzyczasie rzuciłam jeszcze palenie...

Gość głupie pytanie ale..
odpowiedzcie, proszę. Czy to że w ciągu roku od rozpoczęcia zażywania tabletek przytyłam 3 kg mam wiązać właśnie z tabletkami (jem jak kiedyś, a nawet mniej słodyczy (kiedyś się nimi obżerałam)). No bo wyraźnie siadła mi przemiana materii :(((.

Gość tak to sobie tłumacz
Te 3 kg to może być właśnie ta woda, która się zatrzymała w organizmie.