Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damma22

szczerość jest tylko dla nieomal cnotliwych - upadłe muszą ciągle kłamać

Polecane posty

Gość damma22

jeśłi kobieta miała 2-3 facetów to nie ma problemów, jeśłi 10-20 to nowy partner może tego nie zdzierżyć. Trudno mu uwierzyć, że można tyle razy próbować się zakochać, raczej uzna, że kobieta to suka c daje każdemu ... i chyba nie za bardzo się pomyli. Tak więc prawda jest drogą cnotliwych, niedziewice muszą brnąć w kłamstwo ...

Gość aawwa
a po jako cholere mam klamac, mam 30 lat wiec nie bede wciskal kitow facetowi ze spalam tylko z 2-3, nie jestem 20 latka. Sex jest dla ludzi, nie musialam kochac kazdego z tych facetow.

Gość jagoo
kazdemu facetowi opowiadasz ilu mialas wczesniej??nie dziwie sie ze nikt cie nie chce

Gość aawwa
a czy ja napisalam ze nikt mnie niechce????

Gość bokun
aawa ciebir to chcą na seks okazjonalny tylko ... tak myślę.

Gość zamosrski men
niedziewic nie trawię

Gość aawwa
zabawny jestes:D

Gość bokun
aawa, coś za bardzo dupczliwa jesteś chyba jak dla normalnych facetów. No ale nie bój nic zostają ci zaaidsowani jebaki.

Gość to może...
jak juz pisalas o kobietach to trzeba też bylo cos dodać o facetach i o ich puszczalstwie,w dodatku oni nawet się z tym nie kryją, a potem kazdy naiwniak myśli ze jak juz sobie pouzywal to poszuka sobie żony dziewicy...

Gość aawwa
ja i dupczliwosc:o mylisz sie i to bardzo poprostu wkurzja mnie teksty w stylu " kobiecie nie wypada miec ilus tam facetow", a faceci moga kurwa moga bzykac co im sie nawini, bo im wiecej to lepiej

Gość bokun
bo kobiety się zawsze w jakimś stopniu angażują a po facetach jebanie spływa jak woda po gęsi. Tak wiec oni mogą a kobiety jebliwe zostają psychicznymi kalekami. Takie jest życie - niesprawiedliwe ale co na to począć.

Gość aawwa
z tym angazowaniem przyznam ci racje-niestety, ale co do kalectwa to sie mylisz. Nie jestem kleka, trace tylko wiare w mezczyzn

Gość brondynka
to ja poczekam na takiego, który doceni to, że sie zaangażowałam :):):) Oczywiście nie będe czekać bezczynnie :):):)

Gość bokun
lepiej kochać nieszczęśliwie niż się jebać z jebakami - tak myśłę jeśłi idzie o kobiety, Co do facetyów jest odwrotnie.

Gość brondynka
a ja już nie lubię kochać nieszczęśliwie ...

Gość Ciagle Sama
taka co szykala tego jedynego w 20 lub 30 facetach to juz nie ta samotna tylko "puszczalska" - moze nie do konca moze po prostu kobieta sie zgubila.. gdzies w poszukiwaniu milosci i cos sie pomylio

Gość aawwa
nigdy sie z nikim nie jebalam (Boze co za okreslenie) gdy sie z kim kochalma to ten facet nie byl mi obojetny, sex dla samego sex nie ma dla mnie znaczenia-nie czuje nic,gdyby to ode mnie zalezalo to w moim zyciu bylby tylko jeden mezczyzna, niestety los chcial inaczej.

Gość tumkarz
zma takie co się zakochują na czas stosunku i odkochują zaraz po tym jak on skończy.

Gość aawwa
mi to sie nie zdarzylo, ja odkochuje sie wtedy gdy musze, gdy mnie ktos zdradza, lub powie" juz cie nie kocham "(chociaz ostatnio nawet to na mnia nie dziala)

Gość Ciagle Sama
a mi to pozostaje zyc tylko w klamstwie jezeli On spyta sie ilu bylo wczesniej.. przeszlosci sie nie da zmienic...

Gość waldooś
damma22 ---------> święta racja, trafnie to ujęłaś :)

Gość antyzbok
dziewczyny wspólczesne to już niczym nieomal od kurewek się nie różnią - może tylko tym, że kasę biorą w naturze, a nie gotówce.

Gość OnaTaka
Nie ma to jak podsumowac wszystkiego jednym stwierdzeniem "wspolczesne kobiety to jak kurewki" A faceci to samce niczym nie rozniace sie od zwyklych krolikow.. byle tylko zapchac, byle gdzie.. nie liczy sie nic.. ani uczycia ani tym bardziej dobry sex, byle sie tylko spuscic.. Samce..

Gość ooojjjjjjjjjjjeeeeeeeeejjjjjjj
a ja mam jednego jedynego faceta i jestem najszczęśliwsza na świecie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

a prawda to podstawa. na kłamstwie NIGDY nie zbuduje się niczego trwałego.. damma zgadzam się z Tobą

i jedna prośba.. nie stawiajcie wszystkich pod jedną krechą :( każdy człowiek jest inny. są zwyrodnialcy itp itd ale są też ludzie wartościowi, którzy człowieka nie traktują jak obiektu do wyładowania seksualnego.. wspaniali i czuli.. jak dobrze że w życiu na takich właśnie trafiam :D