Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mitaginka

krwawienie po tabletkach?

Polecane posty

Gość mitaginka

od dwoch tygodni biore tabletki anty jeanine...i od dwoch tyg mam okres...tzn na poczatku to byl okres a teraz dalej plamie...martwi mnie to...a dodatkowo boli mnie troche brzuch jak pryz okresie ale mniej. Cz to normalne?

Gość jolateczka
przy pierwszym opakowaniu (do 3) to norma wiec sie nie martw!!

To normalne. Czasami tak się dzieje. Najprawdopodobniej jak zaczniesz następne opakowanie to wszystko się unormuje i żadnego plamienia już nie będzie.

Gość justka1
mam dosłownie to samo, biorę harmonet. Jakies 2 lata temu też tak miałam jak zaczynałam brac tabletki (novinnet) też mi się "okres nie chciał skończyć", wtedy gin kazała mi brać coś na zatrzymanie.Teraz też się chyba wybiorę po nd.bo to już męczące jest. Mówicie, że to normalne....hmmmmmmmmmm, dziwna sprawa.

Gość mitaginka
najgorsze ze dodatkowo boli mnie brzuch...to tak jakbym naprawde miala caly czas okres:(

Gość kinga2
ja tez brałm jeanine ale nie plamiłam ja miałam pierwszy okres to mnie zalewało ale potem juz było ok zmieniłam terazna yasmin bo miałam po nich duzy apetyt przytyłam 2 kg i miałam straszne humorki byłam bardzo nerwowa wszystko mnie wkurzało brałam je przez 8 miech pozdro