Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nizinna babka

Czy jechać na narty?

Polecane posty

Gość nizinna babka

Pomóżcie. Nie wiem czy jechać w góry na narty, bo nigdy nie jeżdziłam i nie wiem czy sobie poradzę. Co mam zrobić i o czym pamiętać? Podpowiedzcie proszę...

Gość nizinna babka
please..

Gość nizinna babka
nikt mi nie poradzi? Ale jesteście...

Gość odpowiadam powaznie
ja odradzam :D sama tez nigdy nie bylam na nartach i nie widze podrzeby w narazaniu swego zycia dla jakis tam fikusnych zjazdow z gorki z mozliwoscia polamania nog ... :D

Bardzo dużo schudłam przez 5 dni jazdy na nartach, codziennie tak po pare godzinek... a jadłam jak smoczyca :D jeździłam po raz pierwszy, ale miałam kilka razy instruktora (drogo) po za tym wypożyczenie nart też nie jest tanie... a i nogi bolą jak cholera... ja potem nie mogłam wchodzić po schodach bo kolana mnie bolały :o no i jak już jedziesz, to koniecznie weź spodnie nieprzemakalne... ja miałam przez pare dni odmrażany tyłek... ogólnie wg mnie się opłaca :) ale stanowczo wole ciepłe kraje :D

Gość nizinna babka
dzięki, dzięki wielkie za opinie:) Jak mi dziś naopowiadano jak pupa boli po orczykowym wyciągu itd. to mnie taka panika wzięła, że obciach itd... Trochę się boję, a trochę mam chęć,zwłaszcza na to schudniecie :))

Gość nizinna babka
a to połamanie nóg?? oby nie!! ale nadal się booooooję!!!

Gość bendek_P
Dla narciarzy najlepsza jest Austria moim zdaniem, Włoskie Alpy też dają radę, ale jednak mi bardziej odpowiadają takie regiony jak Tyrol, czy Karyntia. Jeśli chodzi o biura, które się specjalizują w wyjazdach narciarskich to na pewno firma Oranet - www.planetaZima.pl jest takim biurem wartym uwagi. Byłem z nimi na wyjeździe autokarowym, mieliśmy dużo godzin szkolenia w cenie, a zakwaterowanie zrobili naszej grupie w eleganckim hotelu Sporthotel w Flattach, t pod lodowcem Moelltaller. Tereny na lodowcu rewelacyjne. Widoki jeszcze bardziej.