Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na 2 h

Milosc twojego zycia -gdzie jest co robi i z kim ?czy pokochala/es na zawsze !?

Polecane posty

Gość na 2 h

ja poznalam milosc mojego zycia w pracy..ale zrozumielam to dopiero po pewnym czasie ze go bardzo bardzo kocham i bede kochac do konca rzycia,jak narazie to mam tylko marzenia ,chciala bym zeby moje marzenia z nim sie spelnily..pruboje w to wierzyc ze kiedys jeszcze sie o siebie potkniemy i to na zawsze ! ze ten nastepny raz kiedy sie o "siebie potkniemy" bedzie na zawsze ,ze nie bedzie to juz trudne zebysmy mogli razem zbudowac zwiazek,ze nie bedzie to juz nigdy wiecej zabronione....i ze on mnie rowniez pokochal tak mocno jak ja jego ..

Pracuje wlasnie... a to pracus jeden. Kochany pracus.

Nie wiem, co robi miłość mojego życia... nie wiem nawet kim jest, bo wciąż jest to dla mnie tajemnicą... ale wierzę, że kiedyś przestanie, że jest mi pisane miłować z wzajemnością po grób.

Gość lena..........
jest z nią, przytula ją i całuje, mówi jej że kocha, usmiecha się i patrzy tymi swoim ciemnymi oczami....... kocham juz bardzo długo, ponad 7 lat ale nigdy nie będziemy razem Boje sie że nikogo już nie bede potrafiła tak pokochać

Gość latamalo
znam to ...

Gość dzien doberko

Gość umcykumcyk
up

Gość znamsie
jest ze mna milosc mojego zycia

Gość mlodzik
i to jest najgorsze ze zycie jest tylko jedno i kochajac kogos nigdy nie bedziemy mogli z nim byc , przeciez zycie jest takie krutkie , z milosci sie powinno byc ze soba , wbrew wszystkiemu , dlaczego ten swiat jest taki czasami zly i okrutny...

Gość znamsie
jak milosc twojego zycia kocha inna i jest z nia szczesliwy to co to za twoja milosc? zalosne

Gość mlodzik
Jesli ktos by przepowiedzial ze jutro jest koniec swiata , wszystkie linie byly by przeciazone , do wszystkich budek telefonicznych bylyby kilometrowe kolejki , bo wszyscy by dopiero w taki dzien dzwonili z wyznaniami uczuc....kazdy by dzwonil i mowil ze Kocha ....tylko dlaczego dopiero w takiej sytuacji , dlaczego wszyscy udawaja ze jest wporzadku...

a moja tak zwana miłośc zycia mieszka w tym samym mieście ma poważne problemy ze zdrowiem a mnie głeboko w dupie

Gość lena..........
no moja bo ja kocham!!!!!!!!!!! i możesz sobie pisać ze to żałosne, ja nie potrafie zmienić swoich uczuć, mimo że chciałabym to Ty tym bardziej ich nie zmienisz nawet tak pisząc

Gość lena..........
póki wszystko było dobrze i był mój mówiłam codziennie że kocham... widać nie można nadużywac tego słowa bo powszednieje a ta druga osoba ma do głęboko....