Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollzza

Nie mogę już się doczekać wiosny!!!

Polecane posty

--> m.a.g.d.a. Może i nie o lecie, ale ja tak mam że już przy +5 (tak, to nie pomyłka) jest mi za gorąco, jak chodzę w bluzie i czasem ściągam bluzę i chodzę w T-shircie, ale ludzie się głupio patrzą :-O

ja tez chceeeee wiosneeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! mialam nawet zalozyc taki topic ale mnie uprzedzono:DD niedobrze mi sie robi od tych bialych i szrych widokow. mam dosyc lodu sniegu i mrozu. tak mi sie marzy cieply wietrzyk sloneczko zielona trawka ptaaszki(bez ptasiej grypy of course) kwuatuszki mmm...krokusiki i tulipanki...i zrzucic te kurtki szaliki buciory swetry...bleeee....kiedy bedzie WIOSNA??? juz nie wyrabiam!!!:((

Gość Jaaalla
Gdzie się podziały barwne motyle🌻 tęcza majowa, kiedy powrócą tych spojrzeń chwile? :-(

Dziewczyny, ja się dziś obudziłam, podniosłam z łóżka, ale tylko tyle, żeby widzieć rozświetlone słońcem niebo, a śniegu już nie ;) i wyobrażałam sobie że jest wiosna :)) I wiecie co??? Tak patrzyłam na to niebo i słoneczko i w pewnej chwili usłyszałam... śpiew ptaszka!! Jak ja już dawno nie słyszałam tego świergolenia. A to ćwierkanie było właśnie takie wiosenne, takie marcowo-kwietniowe ;) I pomyślałam, że teraz to już z górki. Jeszcze parę dni. Wytrzymamy jakoś. Kaśka Nosowska śpiewała: \" Myślę sobie, że ta zima w końcu musi minąć. Zazieleni się, urośnie kilka drzew...\" :)

We Wrocławiu był dziś kolejny ciepły dzień, łudzę się, że tak już zostanie. Bo niby dlaczego wiosna nie mogłaby się zacząć pod koniec lutego??

Gość Czerwony Żółty Zielony
Wiosna przychodzi szybciutko :) ja juz czuje, że jest lepiej :) Nie moge się doczekać tego cieplutkiego słoneczka radości i tej zielonej trawki :) na której bede palic jointy przez cały dzień :) O boże a co bedzie w wakację melanż przez cały cas :)

Gość hehehehehehehehehe
:-D