Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce samochod

Prosze pomozcie przy zakupie samochodu

Polecane posty

Gość karla231
Jak już się zdecydujesz na jakieś auto to proponuję, żebyś sprawdziła numer VIN na takim serwisie http://www.autobaza.pl/ . Dowiesz się czy samochód nie był kradziony, jaki jest prawdziwy przebieg i poznasz całą przeszłość serwisową samochodu.

Gość gość
Jak już znajdziesz jakiś, który bardzo wpadnie Ci w oko pamiętaj, nie daj się oszukać – idź do rzeczoznawcy. On ci podpowie wiele istotnych rzeczy, oceni stan techniczny, ustali wartość. Myślę, że nie będzie większych problemów jak przed zakupem z nim porozmawiasz o istotnych dla ciebie rzeczach w aucie. Polecam , jeżdżę tam na przeglądy techniczne www.rzeczoznawca-auto.pl .

Gość gość
Ja przed zakupem szukałem informacji na http://mojeauto.pl/ . Tobie też to polecam, bo mają sporą bazę samochodów, więc może akurat Ci to coś pomoże

Gość gość
Ja przed zakupem pojazdu pojechałem do serwisu www.cartech.auto.pl sprawdzić jego stan techniczny aby nie być później zaskoczonym. Na szczęście wszystko z samochodem było ok. Odradzam kupowanie używanych samochodów bez uprzedniego sprawdzenia.

Gość gość
Trochę się naszukałem zanim trafiłem na odpowiedni samochód. Po dłuższych poszukiwaniach w końcu trafiłem na www.eurocarexpert.pl Jest to świetny salon samochodowy który znajduje się w Gdyni. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Gość gośćJoanna
Szczerze powiedziawszy to tylko wchodzi w gre zakup czegos nowego. Mozna siedziec godzinami i zachwycac sie autami na portalach motoryzacyjnych .. niestety te najbardziej dopieszczone skrywaja najciemniejsza historie. Juz nie wspominam o przebiegu ktory jest zmieniany w 90% ale o fakcie iz samochody czesto sa skladane z dwoch. Jaki to ma wplyw na bezpieczenstwo chyba nie musze mowic. Wiekszosc producentow jednak idzie na reke ludziom oferujac co raz to lepsze oferty kredytowania zakupu. Chociazby Dacia - https://www.daciafinansowanie.pl/kredyt-ulgowy wyglada bardzo atrakcyjne pod tym wzgledem. Moze warto pojsc w ta strone? Odpowiedzcie sobie sami :)

Gość gość Joanna
walić was pedaly :)

Gość mara

W pierwszej kolejności powinniście rozejrzeć się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się sprzedażą używanych samochodów. Od siebie mogę polecić www.autotrans.com.pl z Lublina. Oferowane przez nich samochody są w pełni sprawne.

Gość andrej

100% sprawne auta, w dobrej cenie i bezwypadkowe znajdziesz w autoloco. Mają tam dużh wybór 

Gość piqos

to prawda, zjechalem Poznań i okolice za audi a4 2.0 tdi i dopiero w auto loco znalezłem w dobrym stanie i też cenie. Uczciwy salon i duży wybór aut.