Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołzątko

Wiem,że nie jesteście znawczyniami mojego organizmu ale może ktoś spróbuje

Polecane posty

Gość zołzątko

A mianowicie boję się czy nie zaszłam w ciąże, ponieważ zawsze miałam okres regularnie a teraz spóźnia mi się dwa dni. Ostatnio kochalam się z chłopakiem, używał prezerwatywy, kilka minut przed wytryskiem wyjął już całkiem członka z pochwy a więc wytrysku w środku nie było. Aż sama się dziwie że to teraz piszę bo to już samo w sobie dziwnie brzmi ale moze ktos coś poradzi. Dodam że ostatnie kilka dni przeżywałam w dużym stresie, dużo plalakam... (bardzo poważna i cięzka operacja mojej ukochanej kocicy) pozdrawiam:*

Gość zołzątko
? proszę

Gość zołzątko
? proszę

Gość dziewczę idź do lekarza
zadaj mu te pytania, i proszę, nie smędź :classic_cool:

Gość nie martw
sie..to ze spoznia Ci sie okres moze byc spowodowane stresem..skoro nie doszlo do wytrysku w pochwie,zreszta mieliscie prezerwatywe,to nie ma sie czym martwic...na wszelki wypadek idz do lekarza,ulzy Ci moze:)

Jak nie było wytrysku w środku to z czego miałabyś być w ciąży??? Wiem co czujesz bo sama gdy czekam na okres rozmyślam czy prezerwatywa nie pękła czy nie było w niej małej dziurki i czy plemniki nie wskoczyły same :) różne myśli mnie nachodzą czasami. Ale to ze stresu a 2 dni to nic takiego bynajmniej ciąza na 100% nie! Dostaniesz a boli cię brzuch?? albo piersi??

zołzątko Na pewno nie jestes w ciazy:) nie masz sie czego obawiac!! 2 dni to jeszcze nic takiego,a jak sama pisalas przezywalas stres, wiec to tez ma ogromny wplywa na nasz organizm (jak podroze, zmiana klimatu czy choroba). pozdrawiam i uszy do gory!! 🌻

Gość zołzątko
dziękuje Wam serdecznie:* bardzo podniosłyście mnie na duchu;) co do objawów to rano pobolewał mnie trochę brzuch ale nic z tego nie wyszło...ogólnie brzuszek mam większy a piersi nie bolą (nigdy mnie nie bolą), są może troche pełniejsze... Denerwuję się tak strasznie bo dużo takich dziewczyn które znam "z widzenia" ode mnie z okolicy teraz są w ciąży...nawet jedna 16 latka będzie rodzić w marcu...poprostu szok. I jak ja się tak nasłucham o tym wszystkim to takie stresy biorą mnie że szkoda gadać. Jeszcze czas na dzidzi;) dziekuje jeszcze raz!! buziaki:*

Gość jerta
Zrób test i już wszystko jasne

Gość zołzątko
dalej nic;(((((