pati23 0 Napisano Luty 19, 2006 mam nie typowy problem bo kochalam sie w pierwszy dzien po okresie i dzis juz minely dwa dni od tego zdarzenia a od wczoraj wieczor mam bole brzucha mniej wiecej to taki bol jak przed okresem tylko mniejszy.Wiem ze to za szybko na jakie kolwiek wnioski ale czy to mozliwe ze moglam zajsc w ciaze nigdy takich bolow nie mialam .ODPOWIEDZCIE PROSZE TEN BOL MAM CALY CZAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja... Napisano Luty 19, 2006 jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati23 0 Napisano Luty 19, 2006 DODAM ZE TO BYL STOSUNEK BEZ ZABEZPIECZEN I TO W SRODKU .TAK WOGULE TO PO OKRESIE DNI SA PLODNE CZY NIE PLODNE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati23 0 Napisano Luty 19, 2006 PROSZE POWIEDZCIE MI COS NA TEN TEMAT CZY TO MOZLIWE I WOGOLE CO WIECIE DO TEGO MOJEGO TEMATU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lula21 Napisano Luty 19, 2006 jest wielka szansa ze jestes w ciązy poczekja pare dni i zrób test....ludzie dlaczego wy sie nie zabezpieczacie...eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati23 0 Napisano Luty 20, 2006 no to wkoncu sie zdecydujcie moglam zajsc w ciaze czy nie .wszyscy pisza inaczej a ja chcialabym wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie jestes w ciazy Napisano Luty 20, 2006 Idz do lekarza jezeli bol nie minie, bo moze zlapalas jakies zapalenie czy cus, a z tym trzeba ostroznie. Ech... jezeli nie wiesz kiedy sa dni plodne, to lepiej sie zabezpieczaj, bo potem wychodza takie dramaty:O ZAZWYCZAJ (podkreslam zazwyczaj i standartowo) dni plodne sa mniej wiecej w polowie cyklu. Pierwszy dzien miesiaczki to pierwszy dzien cyklu. Zakladajac, ze masz cykl 28 dniowy, dni płodne wypasc moga miedzy 10 a 18 dniem cyklu. Zaraz po miesiaczce sa wiec dni niepłodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach