Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski****

Jak to jest z tymi pluskwami/podsłuchami/ważne!!!!

Polecane posty

Gość ciekawski****

Ciekawi mnie czy w rzeczywistości tak jest jak na filmach-tzn. kupuje się gdzieś taką małą pluskwę i wrzuca się ją komuś, czy np. wkłada do torebki i potem aby słyszeć co to osoba mówi wystarczy stanąć w jakimś zasięgu od niej ze swoją taką jakby słuchaweczką i wszystko się słyszy???Jeśli tak to jaka musi być min.-max odległość od osoby podłsuchiwanej i drugie pytanie-czy takża podrzucona pluskwa ma jakąś ważność, czy tak jak baterie, po jakimś czasie pada???Proszę pilnie o odpowiedz i bez żartów!!!!Dzieki 👋

pluskwe to tylko z laczka trzeba jebnac :P:D

Gość podciągamo
mnie to też interesuje, mam bardzo nieciekawa sytuacje rodzinna musze cos sprawdzic i taka plsuwa bi mi sie przydała....

Gość a jak to wygląda od
strony technicznej?jak daleko trzeba stać , by podsłuchiwać i ile wynosi termni ważności takiego robaczka po jakim czasie przestaje podłsuchiwac?mnie tov takze interesuję!!!!!

Gość odswiezam o latach

Gość przydatny gadżet
w wytropieniu niewiernych żon :)

Gość xcvddsfsd
są takie miniaturowe co można pod materiał w torebce czy marynarce wszyć. zasilane guzikową bateryjką, starczają na co najmniej kilkanaście godzin ciągłego nagrywania ale z pojemniejszą a co za tym idzie większą baterią kilka dni. dane zgrywane bezprzewodowo (trzeba czytnik przyłożyć na odległość 30 cm). cena? kilkaset złotych. :)

Proszę bardzo: http://www.alfatronik.com.pl/?pages=podsluchy_cyfrowe Cyfrowy zestaw podsłuchowy CF 1000. Cena: 4900 PLN. "Pluskwa" w trybie wysokiej mocy działa przez 1,5 godziny, a sygnał odbierany jest z odległości 1000 metrów. W trybie niskiej mocy działa przez 3 godziny ale sygnał odbierany jest z odległości tylko 300 metrów. Zestaw służy do podsłuchiwania rozmów. Pluskwa zawiera mikrofon, akumulator litowy i nadajnik. Transmituje odbierane głosy do odbiorniki trzymanego przez użytkownika.

Gość kuźwa 5 tysięcy
??????? taniej rozwód wyjdzie :(

Pozwolę sobie zareklamować również stabilny zestaw podsłuchowy w cenie dostosowanej do portfela przeciętnego Polaka. Zestaw LR6: http://www.alfatronik.com.pl/?pages=zestawypodsl_183 Cena: 340 PLN. Składa się z nadajnika (czyli "pluskwy") 5LDK oraz odbiornika 59AGB. Ma niski zasięg wynoszący 200-400 metrów. "Pluskwa" ma długość 6,2 cm i działa przez 40 dni. Odbiornik wymaga zmiany baterii co 11 dni.

Gość jeszcze taniej coś znajdziesz
?

OK. Najtańszy z dostępnych - stabilny zestaw podsłuchowy Z02: http://www.alfatronik.com.pl/?pages=zestawypodsl_183 Cena: 270 PLN. Ma zasięg wynoszący 200-400 metrów. Nadajnik ("pluskwa") działa przez 20 dni i ma kształt kostki - szerokość 1,1 cm, długość 2,9 cm. Odbiornik wymaga zmiany baterii co 11 dni. W cenę wliczone są dwie baterie. Na życzenie klienta dołączone zostają również słuchawki.

są jeszcze pluskwy GSM o zasięgu globalnym... pluskwa może być np. w Krakowie, a słuchać można na komórce w Szczecinie :classic_cool: + namierzanie pluskwy po nadajnikach GSM ceny nie znam, ale z 5 stów na pewno 🖐️

Można z takim zestawem poszaleć. Twoja żona/mąż wychodzi gdzieś wieczorem, wraca późno, a ty nie wiesz co robi ? Boisz się że zdradza ? Podłóż pluskwę i idź za nią lub za nim. Nawet jeżeli używasz zestawu "niskobudżetowego" to możesz wszystko słyszeć nawet z 200-400 metrów (tylko uważaj żeby nie zgubić w tłumie śledzonego obiektu). Gdy obiekt wejdzie do jakiegoś budynku, nie musisz wchodzić za nim. Usiądź wygodnie gdzieś na ławce (najlepiej po drugiej stronie ulicy) i możesz wszystkiego słuchać. Wyjątkiem są pomieszczenia które znajdują się pod ziemią lub są hermetycznie zamykane - z nich sygnał "pluskwy" się nie wydostanie. Jeżeli obiekt później znajdzie twoją pluskwę i zapyta "Co to jest ?", możesz powiedzieć że to twoje MP3 albo MP4. Laik uwierzy.

Wielbiciel70B napisał: "są jeszcze pluskwy GSM o zasięgu globalnym... pluskwa może być np. w Krakowie, a słuchać można na komórce w Szczecinie" Pluskwy o zasięgu globalnym (ogólnoświatowym) wykorzystują połączenie satelitarne. Ich użytkowanie wymaga dostępu do satelity wojskowego. CIA takich używa.

Ale w takim razie nie jest pluskwą globalną, ponieważ sieci GSM nie obejmują całego świata. Nawet w Polsce znajdziesz miejsca gdzie z telefonu komórkowego nigdzie nie zadzwonisz.

Gość udało się komuś wyśledzić
niewiernego małżonka dzięki temu?

Gość to są urządzenia nagrywające
a takie z kamerą będą chyba jeszcze skuteczniejsze w wykryciu zdrady :P

Gość technika rodem z dedektywów
ale czy skuteczna?

Gość malwinka bo
są różne podsłuchy. ja miałam keidyś taki, co ma jakby kartę sim w sobie i zostawiasz to u kogoś to ustrojstwo a potem dzwonisz na jakiś numer od tej karty i normalnie słuchasz co się u niego dzieje. są też takie co reaguują na *******le to nie wiem jak działa bo jak np ktoś leży na łóżku i gada przez tel to sie nie rusza i może nie nagrać a jak nikogo nie ma a np. pies łazi to nagra :/ nie kumam wejdz sobie na sklep i poczytaj opisy to zobaczysz ile różnych możliwości https://www.elektrostator.pl/artykuly-szpiegowskie.html

Gość Malwina Grymas
U nich możesz się dowiedzieć wszystkiego na ten temat https://sklep-seko.pl koleżanka chciała się dowiedzieć o podsłuchach i wytłumaczyli jej wszystko co się da.

Gość wikariusz
To już zależy od rodzaju urządzenia jakie wybierzesz. Ukrywane, przyczepiane i odległości również są inne w zależności czym chcesz kogoś podsluchiwać. Ja polecam w sprawach damsko męskich zachować umiar. Gorzej jak sprawy dotyczą jakichś rozpraw sądowych albo na przykład jakichś zawodowych niesnasek. To wtedy nie ma co się zastanawiać, wchodzić na sklep https://www.spyshop.pl/podsluchy-i-odbiorniki-29 i wybierać co najlepsze żeby jakość nagrania była idealna i ma się kogoś w garści.

Gość mmmm

Od jakiegoś czasu korzystam z podsłuchu Spyphone ( spyphone-android.pl) i jestem zadowolona z tego jak to działa. Ja akurat sprawdzam swoją córkę. Jest teraz w dość głupim nastoletnim wieku, zmieniła szkołę, zaczęła zadawać się z jakimiś znajomymi z subkultury której nawet specyfiki za bardzo nie znam, ale krótko mówiąc – nie wzbudzają zaufania.