Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia35

Bolą mnie piersi cały czas od 4 miesięcy -nie jestem w ciąży POMOCY

Polecane posty

Gość monia35

O czym to może świadczyć - ktoś tak miał może ???

jesli bierzesz tabletki to normalne,mnie tez czesto bolaly ale wlasnie zaczyna przechodzic...Twoj organizm musi sie przyzwyczic przeciez nie od zawsze dostaje dawke hormonow;)) glowa do gory!! to minie..

Gość jak wyżej
tabletki anty! albo masz aburzenia hormonalne- może za dużo estrogenów lub prolaktyna za wysoka. idź do ginekologa i zrób badania hormonalne.

Gość monia35
Nie biorę i nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych a prolaktynę leczę biorę bromergon i castagnus więc to chyba nie to ?!?

Gość bua
Ja mam hiperprolaktynemie. też mne bolały piersi niezależnie od fazy cyklu. Może prl skoczyła do góry? Mnie zawsze bola przed okresem, ale teraz juz o wilele mniej.

Gość bua
Ja mam hiperprolaktynemie. Też mne bolały piersi niezależnie od fazy cyklu. Może prl skoczyła do góry? Mnie zawsze bola przed okresem, ale teraz juz o wilele mniej.Jaka msz dawke? Jaki poziom prl?

Gość bua
Ja mam hiperprolaktynemie. Też mne bolały piersi niezależnie od fazy cyklu. Może prl skoczyła do góry? Mnie zawsze bola przed okresem, ale teraz juz o wilele mniej.Jaka msz dawke? Jaki poziom prl?

Gość monia35
Bua - dzięki za odpowiedż miałam PRL 268 i po tabletce po godzinie 4856 czyli więce niż 15 razy od 2 miesięcy biorę bromek 1 raz po 1 tabletce wieczorem i rano 1 castagnus . Dziwi mnie ten ból i obrzmienie piersi bo 2 lata temu też brałam bromergon i po nim wręcz piersi mi " zwiotczały " to znaczy były takie lużne , bolały ale tylko w drugiej fazie cyklu