Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danutta S.

Mieszkam z B. kocham R.....

Polecane posty

Gość Danutta S.

i problem B.mnie kocha a ja go nie Ja kocham R. a on mnie nie Fajnie nie?

Gość echeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:D

Gość kks
zajebiscie tylko pozazdroscic

Gość fakt. że masz problem
i pewnie nie masz jak go rozwiązać?!

Gość kks
mam lepszą historyjke kocham x, x mieszka z y, y kocha x, a x kocha mnie i y.

Gość echeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja mieszkam z D., idę do pracy - tam kocham G., po pracy idę do T. i też kocham, ale ona mnie nie, wracam do domu a tam jest Z. i ona mnie kocha, D zresztą też :D

Gość LILIANNA BIKO
Danutto S. znajdz sobie trzeciego np D. i po kłopocie, bo D. będzie kochał Ciebie a Ty jego

Gość tak powaznie to
mieszkam z m. chyba kocham p.

Gość kks
25

Gość Ainsztajn
E=mc2

Gość a ja kocham Adama
on kocha Gochę a Gocha swego męża Rafała.............................też nie zle co nie. I to PRAWDA.

Gość KKS
mówie ze X ma 25 LAT

Gość ale jajca
piszecie prawdę czy to pic??????????????????? aż trudno uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość robaczek świętojański
tego jeszcze nie było.Macie cholerny bałagan w swoim życiu uczuciowym. Zróbcie z tym porządek!

Gość feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość llalka b.
musisz mieć ciężko , tego kochasz z tamtym mieszkasz , lepiej znajdz trzeciego....bo gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.

Gość Niewiadoma
Ja też mam super telenowele:o A leci to tak: Mieszkam z A, kocham A, ale poznałam B, ktory mnie pokochał i chce się zamienić z A, ja chyba tez pokochałam B, lepiej sie dogaduje, ale nadal mieszkam z A, bo go kocham już długo i namietnie - choć z tym róznie bywa. A nic nie wie o B - nic nie było fizycznie miedzy nami, a B wie o A i czeka az N ( czyli ja) zdecyduje się na A lub B. Z A zaczynam kłótnie, bo wiem ze B czeka, ale ja nie wiem czy do B chce:o i czy to przyjaźń czy kochanie:o cdn.

Gość littlegirl
Mysle ze puki ten problem nie bedzie rozwiązany bedzie u ciebie zle. Widzisz powinnas to po prostu rozwiazac jakos i w koncu wybrac, zapominajac o tym ktorego nie wybralas nie raniac siebie. Takze wybierajac skonczysz z glupia sytuacją bo jesli a i b wiedza o sobie musza sie czuc strasznie i nie dokonujac wyboru ranisz takze ich.

Gość Niewiadoma
A nie wie o B:o Jedynie B wie o A:( Z "A" probuje ratować moje uczucia, ale wkrada się w nie B, choc zrywam non stop nieskutecznie kontakt z B:O No i przez to, że B jest w moich myślach, porównuje go do A i wywołuję kłótnie, choć mam na celu ratowanie tego związku. Coraz częsciej jednak dochodze do wniosku, że jednak nie dam rady:o Nie wiem czy wybijanie sobie z głowy B ma jakiś sens, skoro już tyle próbuje, a on nadal jest. Może wobec tego moje uczucie do A nie jest tak silne i nie bedzie, a może to jest proba, a tamto to zwykła pogon za czymś nowym... a może miłość:O Wiem że ranie A i B, cokolwiek zrobię, to bedzie cieżkie i bolesne... Bagno, a nie miłość. Jak widać, normalna nie jestem i normalnie nie jest u mnie i normalnie już wysiadam psychicznie od pytań i NIEWIADOMYCH:O Dziekuje jednak za rade... 🌻

Gość romanek
a ktory lepszy w łóżku?

Gość Firion
A czemu bardziej sie sklaniasz Niewiadoma? Ku A czy B? i po ile macie lat?

Gość Niewiadoma
A i B są cudownymi facetami:( Gdybym miała córke, to bym żadnego z nich nie mogłą jej odradzić, dlatego mam taki dilemma:O Próbuje się kierować egoizmem, ale mi nie wychodzi tak w pełni, bo ciągle myśle że zranie ich, choć i tak już ranie:( Z "A" dużo przeszłam, 3 lata zwiazku, walka o miłość i bycie razem, docieranie się. B wkradł się w moj świat, choć miało pozostać na przyjaźni:O B jest kimś nowym i dogadaliśmy się najpierw jako przyjaciele i jest troche inny ode mnie, bardziej energiczny i pewny siebie. A natomiast, jest taki jak ja, jest moim odbiciem, ale przez to się czasami kłócilismy, bo każde z nas ma te same potrzeby wobec siebie i się zderzamy:O Jak widać jestem w punkcie zero, chyba najlepiej jak odejde od jednego i drugiego, nie zasługuje na nich:O

Gość Niewiadoma
Mamy mniej niż 25 lat, a wiecej niż 22;) Całe życie w moich rękach, a ja nie wiem, co za koszmar:O

Gość Firion
B musial faktycznie zawrocic w glowie skoro po 3 latach z A tak namieszał. Dlugo juz taka sytuacja u ciebie?

Gość Niewiadoma
B bronił się ponoć przed tym... tak jak ja... Nasz kontakt jest ograniczony - przeze mnie teraz... Karty są już jasne od ponad roku:O A ja nadal nie wiem... Niby skoro tak długo, to może oznaczać ze to coś wiecej, ale ... tyle się czyta o tym porzucaniu dla kogoś nowego i chwilowej fascynacji, że się boję... Poza tym A jest cudownym facetem... Jakie to żenujące:O B mi zawrócił w głowie... inteligencją, nieprzeciętną, bystrością.... A też jest mądrym człowiekiem, ale to inny typ.... Jesteś facetem czy kobietą? Masz jakąs dobrą radę?

Gość Firion
Jestem Mężczyzną arada? Trudno powiedzieć. Po pierwsze mieszkasz z A. To wielki problem. Puki mieszkasz z A to B bedzie miał objekcje bedzie go to bolało choćby nawet po sobie tego nie pokazywał. Bo np jesli wybierzesz B to jak sobie wyobrazasz dalsze mieszkanie z A i zapraszanie do siebie B? Po drugie rozważ czy bywały jakies zle kłutnie z A które prawie zakonczyły związek?Czy nadal bolą? Po trzecie zawsze możesz pojsc na radykalny srodek czyli A out, i koniec kontaktu z B. Takim sposobem bolesnym pozbyc sie obu problemów czyli wyciąć raka.

Gość kleks2
Głupia Baba. "Tak oslica pośród jadła z głodu padła"