Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ixelka

Co nam sie w Nas najbardziej NIE PODOBA podolujmy sie troche

Polecane posty

Go艣膰 ixelka

Co by艣cie zmieni艂y najchetniej w sobie, jesli chodzi o wygl膮d??? Bo ja to mamtak: -problemy z cer膮 (rozszerzone pory,szczegolnie na nosie,pryszcze) -czeste 艂ojotokowe zapalenie sk贸ry na g艂owie (przez to wypadanie wlosow) -t艂uszczyk (nie ma艂y jak mi sie wydaje) na biodrach -dosc widoczny cellulit -problemy z depilacj膮 n贸g (wrastaj膮ce wloski, pozniej blizny,przebarwienia.....) -co jeszcze.... o, mam, naczynka na twarzy bardzo rozszerzone -i wydaje mi sie ze moja skora nie jest j臋drna :( To by chyba bylo na tyle :P Teraz Wasza kolej!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja mam do wymiany jedna rzecz
nos 馃槶 Poza tym wszystko mi sie podoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatnia-a
biodra-t艂uszczyk, odstaj膮ce uszy, nos znios臋 ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczynaaa17
niewyleczony tr膮dzik przebarwienia i dziurki po nim figura, szczegolnie nogi, ramiona(umiesnione s膮;/), brzuszek troche wypadaj膮 mi w艂osy, a kiedys mialam piekne i geste to chyba przez farbowanie, na szczescie jeszce nie lysieje blada cera, nie moge opalac hmm nosek troche bym zmienila, ogolnie wydaje sie normalny ale jest leciutneko zadarty i taki kszta艂t ma dziwny, ale da sie z nim 偶y膰:) a moze teraz co sie nam w nas podoba:D?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ch臋tnie
za gruba jestem - 53kilo waz臋, a mam tylko 168cm wzrostu i mam za du偶y ty艂ek (90cm w biodrach) pora偶ka:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pluszzzz
hmm--i tak sie wpada w kompleksy... w sumie mozna wypisywac to i owo byle miec do tego zdrowe podejscie iumiec sie z siebie czasami posmiac :) a umiesnione lapki nie sa wcale takie nieladne..ja wlasnie nad nimi pracuje..by dostaly ksztaltow :) 5 kg na jedna i 5 na druga lapke pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwik....
No co Ty !!! Ja mam tyle samo i uwa偶am si臋 za chudzielca,a w biodrach to mam 94 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ch臋tnie
Iwik....-----> je艣li to do mnie to mog臋 tylko powiedzie膰, 偶e zazdroszcz臋 Ci podej艣cia do w艂asnego wygl膮du ja niestety mam inne mniemanie o sobie:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowiedzzzzzz
nos, usta, cera, cyce, tluszcz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna.....
ja bym chcia艂a zmienic IQ ze 146 na 164

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najwi臋ksza tragedia mojego 偶yc
Nos, uszy, tusza to wszystko nic w por贸wnaniu z okropnym tr膮dzikiem. Nie mog臋 sobie ju偶 poradzi膰, bra艂am dos艂ownie wszystko i smarowa艂am si臋 czym tylko mo偶liwe:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ch臋tnie
nie wiem jak to jest mie膰 tr膮dzik czy pryszcze, bo tego akurat nigdy nie mia艂am natomiast wiem, 偶e jestem za gruba i to jest m贸j najwi臋kszy d贸艂:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwik....
a ch臋tnie----> wg wska藕nika BMI to jeste艣my na granicy niedowagi wi臋c naprawd臋 Ci臋 nie rozumiem.Marzy mi sie przyty膰 z 4 kg i to trudne niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ch臋tnie
ja ju偶 wi臋cej nie przytyj臋, bo to jest moja maksymalna waga, a nie jestem z niej zadowolona:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂omatkojedyno
a ch臋tnie za gruba jestem - 53kilo waz臋, a mam tylko 168cm wzrostu i mam za du偶y ty艂ek (90cm w biodrach) pora偶ka we藕 nie wp臋dzaj mnie w kompleksy, kt贸rym i tak mam za du偶o. Wa偶e 55 a ma 163. Tyle 偶e dupe mam mniejsz膮. Ty sie lecz na g艂owe a nie odchudzaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ch臋tnie
ja si臋 nie odchudzam, ja po prostu napisa艂am jaki mam kompleks:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ch臋tnie
w og贸le to mog艂abym wa偶y膰 nawet 100 kilo bylebym tylko nie mia艂a takiego wielkiego ty艂 ka waga mnie nie obchodzi, a obwody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomorzanka2
a ch臋tnie........jak przy tej wadze, tym wzro艣cie i obwodzie bioder mo偶esz mie膰 za du偶y ty艂ek????????????????? ja mam wzrostu 162 , wa偶臋 52 w biodrach te偶 mam 90 i ci膮gle jestem za chuda i w艂a艣nie ty艂ek chcia艂abym mie膰 wi臋kszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ch臋tnie
ano mam za du偶y tylek:( 90cm w biodrach przy moim wzro艣cie to jednak za du偶o

Udost臋pnij ten post

hmm kiedys to bym wypisywala i wypisaywala a teraz hmmm moze figure ale w sumie juz jestem w trakcie zmiany bo dziennie cwicze a z rzeczy ktorych zmienic chyba nie moge tzn moge ale raczej nigdy tego nie zrobie moze tak: - super extra geste wlosy jak na reklamach - d艂ugie wlosy (jestem w trakcie zapuszcznaia ale czy sie uda?) - bardzeij jedrny biust (po odchudzaniu) - geste d艂ugie rzesy - mniejsze stopy - bielsze zeby = idealny usmiech to chyba na tyle ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gratuluuj臋
AnaLady jak uda艂o Ci si臋 tyle schudn膮膰?? jakie wykonywa艂a艣 膰wiczenia??

Udost臋pnij ten post

cwiczenia wykonyje dopieor od tygodnia tzn 8min ABS SOBIE sciagnelam czyli po 8 min na brzuch, nogi, pupe i rece razem 32min cwiczen i robie tak 2 dni te cwiczenia dizen przerwy na strech czyli rozciagania iznow 2 dni abs i 1 dizen strecz jestem na diecie 600 kcal ale jako tako tego nie licze bo mi sie nie chce jem warzywa owoce sery jogurty musli mleko pije wode herbate pu=erh robie peelingi smaryje sie krmeami ujedrniajacymi itp schudlam juz w sumie do 64 ale bedac u narzeczoneog w niemczech przytylam 2 a ze za 2 miesiace slub to zabralam sie do roboty pelna para i wytrwale cwicze zoabczymy co bedzie pozatym biore witaminy czeog tez wczensiej nie robilam: falvit, cerutin, wapno, magnez, kompleks skrzypu troche tego duzo ale tak falwit biore bo od zawsze byam zmarluchem i mialam slabe krazenie zimne koncyzny itd lekarka polecial mi falvit nie jem miesa wiec biore mg i ca cerutin zeby nie pekaly naczynka bo mam tendencje a ten skrzyp to zeb y przez to odchudznaie mi wlosy nie wypadaly bo paznokcie mam slabe juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monisiaaa
a ja mam ... wystajacy brzuch oraz blizny po rozstepach na posladkach i wewnetrznej stronie ud.. tez zaczelam cwiczyc 8 minut. na brzuch i pupe.. oraz rozciaganie.. ciekawa jestem czy pomoze mi zwalic moja oponke ponizej pepka :|

Udost臋pnij ten post

no to powodzenia monisiu :-) ja tez mam taka nadizeje ze zniknie moje male kolo ratunkowe wlasnie skoncyzlam moje abs jutro strech wiec teraz szybko do mycia i spac dobranoc ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olalalalalallaa
- 偶贸艂te z臋by (genetycznie, czy jako艣 tak, bo nigdy nie pali艂am, nie pi艂am kawy, ani za mocnej herbaty) - w膮gry - czasem pryszcze - za du偶o w艂os贸w na nogach - g艂贸wnie uda :( - halluksy - nie艂adny nos - 艂upie偶, kt贸rego nie mog臋 zwalczy膰 - plamki na sk贸rze (jakby 艂uszczyca, ale taka plamkowata :O ) - czerwone palce u r膮k - odmro偶enie z dawnych lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ssslllllllllldd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonik
ja bym ch臋tnie zmieni艂a, a raczej pozby艂a si臋: 1 blizn na buzi, kt贸re mam od dzieci艅stwa. 2 mojej bladej sk贸ry kt贸ra si臋 wog贸le nie opala 3 ow艂osionego cia艂a 4 zgrubie艅 na stawach palc贸w (w dzieci艅stwie nie chcialam nosi膰 r臋kawiczek i jest to skutek odmro偶e艅) 5 ZA MA艁YCH PIERSI !!! 6 za grubych n贸g 7 za du偶ego ty艂ka

Udost臋pnij ten post

Ogonek ciut bym skr贸ci艂a... No i r贸偶ki ukry艂a za jak膮艣 fajn膮 fryzurk膮 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post