moonchild 0 Napisano Luty 20, 2006 Witam! Mieszkam spory kawałek od Poznania. Powiedzcie mi, czy warto wybrać się tam i liczyć na to, że trafię na fajne oryginalne ciuszki w niższych cenach? Pytam, bo u nas ostatnio inwazja na wyprzedaże. A jak Poznań? Wszystko wykupione czy jeszcze coś dostanę? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odasss Napisano Luty 22, 2006 raczej słabo , zostały same duże rozmiary ,troche za pózno:) ale zapraszamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcheffka Napisano Luty 23, 2006 nie wiem jak sytuacja teraz, ale jeszcze w zeszłym tygodniu było troche fajnych okazji - np. w Carry wszystko 70% taniej, były nawet kurtki zimowe za ok. 50-60 zł :))) i nie tylko duże rozmiary... tak samo w Kupcu - w KappAhlu były fajne wyprzedaże i w C&A... tylko nie wiem czy już się nie pokończyły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POLUKIEROWANA 0 Napisano Luty 23, 2006 Wysprzedaze sa owszem, bo jest duzo fajnych sklepó. Ale chyba się za późno obudziłąś wysprzedaze sa u nas między gwiazdką a sylwestrem no i troszkę stycznia. Teraz to sa nowe kolekcje w sklepach. Idzie wiosna kto będzie kupował swetry na zime ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach