Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmm

POMOCY!!!WEJDZCIE!!!!!!!

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmm

czekam na okres..spoznia mi sie, a musze go koniecznie dzis dostac bo w piatek ide do szpitala i juz nie moge go wtedy miec.mam 30 dzien dzis, jak go moge przyspieszyc??poza tym wspolzylam tydzien po okresie i w18, 19, 20 dniu cyklu ale z prezerwatywa i nie do konca.to mozliwe zebym w jakis sposob wpadla?bo troche nam sie zsunela gumka?ale wytrysku nie bylo we mnie.

raczej nie ma mozliwosci zebyś zaszła. Zrób sobie gorąca kapiel i wypij ziólka. Niestety nie pamietam jakie. Jak sobie przypomne to napiszę.

Gość hmmmmmmmmmmmm
a te ziolka i kapiel to na co?czy na przyspieszenie, czy raczej zrelaksowanie sie...myslisz ze raczej nie moglam zajsc?

na przyspieszenie @. Myśle że nie jesteś w ciązy. Ja od 2 lat uzywam prezerwatyw i nie zaszłam.

Gość hmmmmmmmmmmmm
a tylko gumek uzywasz i nic wiecej

Gość heeeeeeeeeeee heeeeee
jestes w ciazy!

Gość hmmmmmmmmmmmm
to jakie dzialanie ma ten dziurawiec, wogole nie wiem co sie dzieje, brzuch juz od 2 dni bardzo mnie boli, na dole i w srodku tak jakby macica, a piersi to dotknac nie moge, spuchlam, bo mi sie wody zatrzymaly w org, masakra

dziurawiec ma dzialanie rozkurczowe. Na opakowaniu jest nawet na pisane, ze kobiety w ciazy nie powinny go stosować, wiec coś w tym jest. Do hmmmmmmmmm. Możliwe zebyś była w ciąży?

Gość hmmmmmmmmmmmm
no mam nadz ze niemozliwe...