Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maire

Victorias Secret

Polecane posty

Czy ktoras z Was zamawiala juz cos ze strony internetowej Victorias Secrets? Bardzo podobaja mi sie oferowane tam komplety. Sa modne, bardzo dobre jakosciowo (slyszalam) i wcale nie takie drogie porownujac z oferta u nas np. Triumpfa. Niestety strona ta dostepna jest tylko po angielsku. Nie jestem tez pewna czy mozna zlozyc zamowienie z Polski. Wdzieczna bylabym rowniez za info ile sie czeka i jakie sa koszty wysylki. pozdrawiam

Gość nie moge otworzyc

Gość oni nie wysylaja z USA do Pols
nie wysylaja nie ludz sie.mieszkam w chicago i wiem

Gość nie kupuj nic
bawelnianego, mialam pizamke, pokilku praniach do wyrzucenia, hociaz ubrania sa dobre jakosciowo, bielizna tez.mieszakam w usa, nie wiem czy wsylja do polski

Gość I.n.f.o.
Witaj Maire ! "oni nie wysylaja z USA do Pols" - NIE MA RACJI (moze i mieszka w Chicago, ale chyba czytac nie umie !!! Wysylaja za granice, w tym rowniez do Polski. Cena wysylki jest uzalezniona od wartosci zamowienia - tutaj masz szczegolowe dane: http://www2.victoriassecret.com/html/custsrvc/shipping/#intlRates Z jakoscia bywa roznie - bielizna raczej dobra jakosciowo, wsrod ubran zdarza sie dzuo bubli

Gość I.n.f.o.
Przesylka zagraniczna to ok. 14-21 dni roboczych

Gość VS.Polska
Witam. Bez wątpienia wysyłają do Polski. Robiliśmy już kilkadziesiąt zamówień i zawsze trafiało do nas, do Wrocławia. :O) -- Nowa strona: www.VS.Polska.prv.pl W razie dalszych pytań, chętnie odpowiem. Pozdrawiam serdecznie Monika VS.Polska Centrum zamówień TURA XVI: Zamówienia do 1.12.2006, przedpłata do 5.12.2006, dostawa do końca grudnia.

Gość madralaa
VS.Polska ale ile wy zdzieracie za posrednictwo!!! Lepiej poczekac samemu niz przeplacac 200%

JA rowniez mieszkam w Chicago, i z tego co wiem to do polski wysylaja. Sama u nich kupuje, bielizna jest super. Ubrania zamawiam przez internet i naprawde wszystko jest super. Oststnio zamowilam swetr i jest BOOSKI. zawsze maja jakies promocje, osostnio dostalam od nich komplet swietnych toreb podroznych. Polecam

Gość VS.Polska
Droga MADRALA, pamiętaj, że bezpośrednio przeliczać dolara na złotówki możemy tylko stojąc fizycznie w Stanach w sklepie VS. Będąc w Polsce trzeba dodać jeszcze koszt transportu towaru zza oceanu (sięgający 1/3 ceny), a także podatek celny (20-kilka procent całości) i podatek VAT (22%). Te dodatkowe koszty powodują, że cena się prawie podwaja. To wcale nie jest zatem nasza prowizja!! Jednak dzięki temu, że zamawiamy jednorazowo większą ilość towaru, cena jest relatywnie niska. Pozdrawiam i zapraszam www.VS.Polska.prv.pl Monika

Gość łat da hell
co was z tą Wiktorią?

Gość agasouth
moim zdaniem to żadna cudowna rewelacja za takie pieniądze, na pewno każda z Was ma kogoś znajomego w Anglii i bardzo podobną bieliznę można tu kupic za grosze, ja kupiłam stanik b podobny do secret emrace VS ale marks&spencer. A i tak wolę staniki z wkładkami żelowymi, piersi są dużo większe i fajnie wyglądają, a koszt- od 4 Ł w górę.

Gość polka_polka
mnie też zadziwia kultowość tej bielizny - wspaniałe to oni mają pokazy i modelki ale sama bielizna jest taka sobie, chyba bardziej w codziennych majciochach odpowiadają mi atlantiki.

Gość gość
Hej Dziewczyny! Od jakiegos czasu mieszkam w Nowym Yorku, chetnie sluze pomoca w zakupach w sklepach, ktore nie wysylaja swoich towarow do Polaski. Jestem tutaj na mejscu, wiec doradze, sprawdze, kupie i przesle na podany adres. Nie mysle tylko o Macy's ale tez o Victorias Secrets, JelwelMint, ShoeDazzle, Sole Society, Piperlime, NastyGirl, Anthropology, JollyChic. Byc mze macie swoje ulubione miejsca, z ktorych nie udalo wam sie jeszcze zamowic! Piszcie, postaram sie pomoc! Pozdrawiam