Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wsydliwa

Nerwica naczyniowa

Polecane posty

HEJ! MÓJ PROBLEM POLEGA NA TYM, ŻE W SYTUACJACH STRESUJĄCYCH NA MOJEJ SZYI I DEKOLCIE POJAWIAJĄ SIĘ CZERWONE PLAMY!NIEDAWNO DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE PRZYPADŁOŚĆ TA NAZYWA SIĘ NERWICĄ NACZYNIOWĄ!JEŚLI KTOŚ NA TEN TEMAT COKOLWIEK WIE TO PROSZĘ O POMOC!!!TO DLA MNIE DUŻY PROBLEM!!!

Gość r o z a
poszukaj w google o czerwienieniu, erytrofobii, ale nie bierz mocno do siebie wszystkiego. Czy byłaś z tym u dermatologa? Tez mam ten problem, i leczenie mi pomogło

nie żadnemu lekarzowi o tym nie mówiłam!wiesz jak można to leczyć?czy wogóle da się to leczyć?

Gość r o z a
da się leczyć, czasem długo, ale są efekty. U mnie pomogły ziołowe preparaty uspokajające i leczenie objawowe - czyli maści i odpowiednie do cery z rumieniem kosmetyki. Warto pójśc do lekarza - najpierw do DOBREGO dermatologa, żeby wykluczyć schorzenia skóry.

RUMIEŃ NA TWARZY MI NIE PRZESZKADZA, SZYJA I DEKOLT SĄ NAJWIĘKSZYM PROBLEMEM!!!JAKI LEKARZ LECZY TĄ PRZYPADŁOŚĆ-DERMATOLOG?

Gość Kangurek1
dziewczyny ja mam to samo, ale myslalam,ze to nieuleczalne, ze trzeba po prostu cos sobie przestawić w głowie, wyzbyć się niesmialosci

Gość madzialkaaAA6
ja tez tak mam, zwlaszcza jak jest cieplo troche slonca... i juz mam wypieki =( tylko ze ja nie moge trafic na dobrego dermatologa, pojechalam teraz do babka ta mi kaze smarowac twarz dawercinem jak tam jest alkohol a przy cere wrazliwej to zabojstwo....Nie wiem czy ona o tym wie....

Gość ja mialam rumien na twarzy
idz z tym do dermatologa!! tylko dobrego- wiekszosc tylko naciaga na kase i przepisuje poprostu kosmetyki z apteki! beznadzieja!! cos o tym wiem bo sporo stracilam przez takich "lekarzy" az w koncu trafilam na naprawde dobrego dermatologa!! :)