Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaska

chce zaczac brac tabletki,,,,ale,,,,,

Polecane posty

Gość lolaska

no wlasnie.... nie bralam jeszcze nigdy tabletek, i po jakim czasie bede mogla sie kochac do konca z chlopakiem? cos sie boje seksu "do konca".... mam za pare dni wizyte u ginekologa w sprawie tabletek, a mam tez dostac okres,,, czy podczas zapisywania tabletek lekarz bedzie musial mnie zbadac?? < to nie moja pierwsza wizyta> prosze i czekam na odp pozdrawiam :)

Gość slicznajola
tak gin bedzie Cie badał wiec moze prezłoz wizyte... i powinien Ci zorbic badania a bedziesz zabezpieczona od 1 tabletki

tak, przed tabletkami przebada cie, obejrzy Twoja szyjke macicy, zrobi cytologie. wiec lepiej zebys okresu nie miala no a ulotkowo od pierwszej tabletki jest sie zadowolonym, ale mi zaproponowano kochac sie do konca po skonczeniu pierwsszego opakowania , organizm sie wtedy juz powinien przyzwyczaic, i ma wtedy tych niepokojacych plamien wynikajacych czesto ze slabej dawki hormonu. jesli wiec chcesz byc spokojna, zjedz najpierw pierwsze opakowanie.

Gość lolaska
dziekuje Wam za odp :) hmm naprawde bedzie mnie az tak badac?? z tego co mowily mi kolezanki to tylko tak ogolnie zbadal, zadal pare pytan i to wsio.....

Gość barabarka
umnie tez mnie tylko zbadał ogolnie i przepisał ale nie wiadomo na kogo trafisz lepij na takiego ktory zrobi Ci dokładne badania

Gość mayaaa
ja byłam oststnio pierwszy raz zapisac tabletki i mnie nie badał, tylko rozmowa, moze dlatego ze jeszcze nie współzyłam, ale usg obowiazkowo mi kazał zrobic

Gość JAKIE USG
...w jakim celu???????????????

zbadal by sie nawet jesli nie wspolzylas. uzyje po prostu troszke innego sprzetu by nie uszkodzic Twojje blony dziewiczej. wg mnie to zalezy czy ginek jest kompetentny/tna. czy nie. moj byl i dobrze ze sie zatroszczyl o wszystko.

Gość moniSSSka
ja zapisalam sie do ginekologa ktory zapisal mojej kolezance tabletki po zbadania.. tzn wlozyl palce do pochwy i zbadal jej sluz.. potem przeprowadzil wywiad i koniec.. czy tak powinno byc?

Gość kinga2
hej ja poszłam juz z badaniami do ginak typu cytologi itd przepisal mi tabosy bez problemu.jak zaczniesz brac to moze przez pierwsze 7 dni sie zabezpieczaj a potem juz z górki ja dopiero pozwoliłam facetowi bez gumki po 4 miechch w zazywaniu.ale jest ok pozdro

Gość lolaska
hmmm no wlasnie, czy po 3 tyg brania tabletek bede mogla juz kochac sie z chlopakiem do konca?? czy lepiej zjesc cale opakowanie i dopiero potem ? wybaczcie ze zadaja takie pyt, ale nie wiem za wiele na ten temat :/

Gość widocznie
starczy , dla lekarzy najwazniejsze sa: cytologi i usg piersi

Gość misiarka
Ja trafiłam do jakieś głupiej ginekolożki, bo wogóle mnie nie badała, przepisała mi ot tak tabletki i wysłała do apteki. Na szczęście wszytko było ok. Kochalismy się od początku bez zabezpieczenia i tak trwało przez 3 lata. -( teraz już nie biorę bo libido było zerowe i przez to były problemy)