Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koda

Szukam dobrego lekarza w Łodzi?

Polecane posty

Gość koda

Cześć. Czy któraś mogłaby mi polecić lekarza ginekologa, który przyjmuje w Łodzi? Z góry dziękuję. Chodzę do, podobno, dobrej pani doktor, ale chciałam się upewnić, co do jej diagnoz na temat mojego pco i różnych takich.

Gość koda
Nikt mi nie jest w stanie pomóc...??.........Szkoda....

Gość emalijka25
a do kogo obecnie chodzisz?

Gość koda
do dr. Jaworskiej, a co?

Gość koda
Słyszałam też o dr.Malinowskim, ale wizyta u niego kosztuje 200 zł. To chyba lekka przesada!!? On się zajmuje tylko skomplikowanymi przypadkami, lub niepłodnością. Z tego, co mówiono mi o nim to jest naprawdę skuteczny, tylko cena zabija.

Gość emalijka25
wiesz ja chodziłam do takiej średniej lekarki i co nie wykryla u mnie ciąży pozamacicznej poszlam do profesora a on od razu po usg wiedzial co mi jest

Gość emalijka25
wiesz czasami lepiej zaplacic wiecej wierz mi.Musisz iśc do dobrego lekarz bo mozw wcale nie masz pco a ona Ci to wmawia

Gość koda
Ja chodziłam do wielu. Jeden stwierdził, że brak okresu przez pół roku to normalne zjawisko, inny, że może jestem w ciązy a moze nie? Inny głaskał mnie po kolanie a jeszcze inny, tym razwem pani doktor, stwierdziła, że skoro nie mam okresu to powinnam się cieszyć, no bo przecież to uciążliwe dla kobiety. Masakra. Teraz leczę się u tej Jaworskiej, ale po tylu przejściach, to już nie jestem pewna nikogo.

Gość koda
Może masz rację. Sama już nie wiem. Chciałam starać się o dziecko, ale boję się, Z drugiej strony wiem, że jak nie spróbuję to do niczego nie dojdę. Nie przekonam się o diagnozie pani gin.

Gość ja chodze do
dr katarzyny amico, przyjmuje w Medinie na ul Nawrot

Gość kakusia....
Salve..ul.Struga dr. Lidia Walczak 0426335661 podobno przymuje tez w Koperniku

Gość kakusia....
aha...nie przeczytalam wszystkiego.Ogolnie Salve to klinika gdzie leczy sie bezplodnosc,wiec tam sa sami specjalisci,i jest dofinansowanie z NFZ

Gość matko ludze po dr nie ma .
analfabetyzm sie szerzy aaaaaaa ratunku help

Gość kakusia....
jeju no i co z tego.takie rzeczy to sie robi w podstawowce,sorry ze urazilam cie moja "." z rozmachu,a nie z niewiedzy,

Witaj!Ja chodziłam do różnych specjalistów, profesorów, płaciłam kupę pieniędzy za wizyty, miałam laparoscopię i...leczyli mnie na endometriozę, kazali próbować zachodzić w ciąże ( choć nie miałam jeszcze takich planów ) bo nigdy nie będę miała dzieci i...trafiłam do fajnego lekarza..dr.Ciesielski Arkadiusz i jestem zadowolona.ma normalne spojrzenie na rzeczywistość, mówi jasno i przystępnie, nie roztacza czarnych wizji, jest konkretny i rzeczowy. Robi wywiad...jestem bardzo zadowolona.On przyjmuje na żeromskiegoidąc od placu Barlickiego po prawej stronie za 6-go sierpnia w kamienicy, taki zielony szyld.gabinecik jest pierwsza klasa i fajnie się tam można czuć.Mam niestety tylko nr. komórkowy do niego i tak umawiam sie na wizyty...więc...nie wiem czy mogę go udostępnić.Pozdrawiam

Gość dr
Bas-Budecka przyjmuje na Zielonej 42 6325511 tez zmienialam lekarzy az trafilam na p Ele wywiad,wyjasnienie,nic na sile...i leczenie i badania( u niej na miejscu-i zadzwoni do Ciebie podac wyniki...)

Gość koda
Dzięki za telefony i adresy. Dodałyście mi otuchy. Nie jest tak żle jak myślałam...znaczy się są jeszcze dobrzy lekarze. Pozdrawiam...