Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrona...

Chyba jestem w ciąży!!!

Polecane posty

Gość wrona...

To było wczoraj! Zrobiliśmy to bez zabezpieczenia, a juz dzisiaj test wyszedł pozytywnie! Ja to mam pecha!

Gość to twój problem chyba... .

Gość anonimowo i wogole
oszzzywiście

Gość ciocia dobra rada...
Najwczesniej test wychodzi pozytywnie 6 dni po zaplodnieniu, wiec dziecko moze idz sobie lekcje odrob zamiast bzdury wymyslac...

Gość wrona...
Nie nie nie! To napewno ciążą! Ja mam zawsze takie szczęście!

Gość to ile masz już dzieciątek
:o

Gość bluznierca
wiec w ciazy bylas wczesniej niz wczoraj skoro wyszedl ci test. gratuluje :)

Gość Ciara************
Lepiej zaczekaj jakis tydzien , zrob ponowny test i idz do gina. Nie panikuj!

Gość wrona...
Nie, wcześniej robiłam to aż 2 miesiące temu i od tego czasu miałam okres! Poza tym z moich wyliczeń są dni płodne! Wiec krzyzyk sobie na drogę!

co za bzdury!!! samo zaplodnienie trwa trzy dni a Ty myslisz ze to tak hop siup wytrysk i odrazu ciaza??!!??!! nie ma ciazy na drugi dzien po stosunku TO NIEMOZLIWE!!

Gość Sugestion . . . .
Sorry for replaying in English, but I can't write in polish, I can read and understand absolutely everything. I think you are mot pregnant, it's impossible in seconday day, girls are right. Once I did the test and it showed that I'm pregnant, I went to the doctor to so the abortion they did the test again it showed that I'm not pregnant, and I'm not. If you drunk alcohol are soem peals before doing the test it could influence the result.About periods you can have periods 4 times after being pregnant, the best what you can do, go to the doctor as quick as possible, if you are pragnant for 8 weeks they can do abortion very quikly and without any pain. Don't do such a stupid things again!!!!!! Take special peals before sex(in the drug store they have peals which you put inside your vegina only before sex) or use condoms!!!!!!! It was very stupid to had a sex without condom or peals!!!!!!!!!!!