Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anga

fryzjer w Łodzi

Polecane posty

kto zna dobrego fryzjera w Łodzi?

nikt nie jest z Łodzi czy nie ma dobrych fryzjerów?

Gość ratownik med.
raczej to drugie, w Łodzi jest tylko dobra słuzba zdrowia zwłaszcza w pogotowiu :D

tak ratowniku służba zdrowia w Łodzi jest naprawdę super, nawet człowieka nie potrafią wyleczyc, w Zgierzu jest tak samo, więc tylko pozostaje nam pogotowie które problem rozwiąże

ja znam !!!!!! Piotrkowska 51 - salon Jacka Olejniczaka. SUPERRR! Nie tanio ale wart jest swojej ceny.

dzięki ruda, zajrze tam dzisiaj bo to nawet obok mojej pracy, ale nie kojarze miejsca

Gość myszkamiki
a co sądzicie o fryzjerkach w geancie tulipan ???

Gość myszkamiki
up

Gość niebieskoookaa22
:) OLejniczak, to ten co moja koleżankę zawsze tak przejedzie ta maszynką, że ... no naprawdę prawie łysa przychodzi, asymetria itd. :) a kogo polecasz, w tym salonie? kogoś konkrentego? ja też jestem na etapie poszukiwania dobrego fryzjera byłam u Stanisława, u Sławka na Pietrynie, w le grandzie(b.drogi)i ideału brak...

ja ostatnio byłam u Stanisława na Narutowicza, nawet byłam zadowolona i chyba tam pójdę, do le grand nie pójdę bo nie lubię tego salonu, widzę, że o dobrego fryzjera dośc ciężko

Gość niebieskoookaa22
czemu nie lubisz le grandu? mnie obicnał i "balejażował"Paweł... b. fajnie, ale za drogo... pare stów... :o

Gość Psiapisiółka
A może Studio Kasia na Sprawiedliwej 4. Przedłużałam tam włosy.

Gość niebieskoookaa22
studio kasia? to na widzewie? nie wiem, nie byłam:) może nr tel. podaj :)

w le grandzie nie byłam \"robic włosów\" ,żle wspominam personel ale z innych przyczyn nie fryzjerskich (dużo pisania a nie warto), ale kiedyś chciałam iśc na jakiś zabieg regenujący włosy. Natomiast koleżanka tam była i też stwierdziła, że drogo kiedyś byłam na piotrkowskiej 69 i tylko spalono mi włosy

Gość Psiapisiółka
Studio Kasia jest na Bałutach. Jadąc Limanowskiego trzeba wysiaść przed Hipoteczną/Klonową. Telefonu nie pamiętam bo z reguły z marszu mnie przyjmowali jeśli chodzi o zwykłe czesanie bo na przedłużanie włosów to trzeba się umówić. Opalanie natryskowe też chyba na zapisy.

a może była któraś z was na Wschodniej chyba 39 salon chyba ma nazwe Piotr Aleksander?

Gość niebieskoookaa22
Piotr Alexander? nie słyszałam o nim niestety:( ech... byc kobietą, byc kobietą...;) hmm... z tego wszystkiego chyba i ja pójde do Stanisława, strasznie nie lubię chodzic do fryzjerów:o ;]

a kto cię "robi" u Stanisława? bo ja przeważnie chodzę do Marcina

Gość niebieskoookaa22
Marcin to ten blondynek? mnie taka ciemnowłosa laska obicnała... nie pamiętam imienia... hmm.. może do tego Piotra Alex. pójdziemy? ;)

Marcin ostatnio miał ciemne włosy tylko żeby ten Piotr Alexander nie był za bardzo wizjonerski i nie zrobił jakiejś awangardy na głowie

Gość niebieskoookaa22
hmmm... coś w tym jest, ale jak powiem, ze lubię "klasyke";) to nie powinno byc źle... a zresztą raz się żyje:D o Olejniczaku tez mówią że lubi nowe dziwne fryzury, i fakt jedna koleżanka ma włosy odjechane a druga fajnie klasycznie(tylko nie pamiętam do kogo ona chodzi... napewno do jakiegoś faceta... musze się jej zapytac... )

może iśc do tego Piotra? sama nie wiem moje włosy potrzebują dobrego podcięcia, bo już nie mogę z nimi wyrobic (sory \"ci\" mi nie działa)

Gość niebieskoookaa22
p.s. mi też "ci" nie działa, nie wiem czemu tak właściwie.... :)

Gość niebieskoookaa22
z tego co rpzecyztałam to polecają: Olejniczak Piotrkowska51 633-73-83 Marcin z GOldwella PIotrkowska22 Gabriel na Stuga Stanisław, Stasio na Narutowicza;) PiotrAlex. Wschodnia39a hmm... Hirka i Sławka na Pietrynie nie bardzo polecją... i co ty na to?;)

Gość niebieskoookaa22
a i Piotr Alex. to polecają Agę lub Basię... hmm