Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anga

fryzjer w Łodzi

Polecane posty

do Olejniczaka to chyba nie pójdę, bo dziwnie traktuje klienta, przynajmniej tak piszą, że nie pyta się co chcesz miec na głowie dobrze piszą o tym Piotrze do Gabriela to chyba nie pójdę a może jednak do Stasia? a ty gdzie pójdziesz?

Gość niebieskoookaa22
jeszcze doczytałam, ze godne polecanie są?: Bello na Narutowicza p. Jowita 632-81-87 i PIotrowska39 p.Magda lub Małgosia 630-71-89 p.s. pójde ale w przyszłym tyg. i do... mhm... do nie wiem jeszcze może do PA (Piotra Alex.)?? ech... ... może ktoś jeszcze cos napsize..... albo i nie:D;)

też pójdę w przyszłym tygodniu może w czwartek (jak w pracy mnie puszczą) albo do Alexa albo do Stasia muszę się z tym przespac. Może ktoś inny się jeszcze odezwie Pozdrowionka

Gość niebieskoookaa22
powiem ci że Stasia laski odradzały... ale wies zjak to jest, jedni kogoś polecją, inni go odradzają... nie trafi się za tym :/

Gość niebieskoookaa22
dobranoc 🌻 napisz koniecznie jak wrazenia"po", w razie gdybym pierwsza poszła, to też dam znac;)

Gość niebieskoookaa22
umówiłam się do Agi(PA) na pon. na 11:00 ;) opowiem jak było 🖐️

ja umówiłam się u Stasia oczywiście do Marcina ale dopiero na czwartek, bo wcześniej nie mam czasu do jakiej Agi się umówiłaś? koniecznie napisz jak twoja fryzurka pozdrawiam, pa

Gość niebieskoookaa22
hey anga:) byłam u Agi w PA na Wschodniej:) jestem b.zadowolona... miła obsługa,3fryzjerki debatowały jaką mi fryzurkę i kolor obmyślic;) a szef "zrobił" mi horoskop i dał laptopa do poczytania co mnie czeka:Dw przyszłości... ogólnie napewno tam wrócę, pomimo niepozornego wyglądu salonu z zewnątrz jak i w wewnątrz 🖐️ 🌻 papa

rozumiem, że jesteś zadowolona? dużo ci zmienili ? ile zapłaciłaś? jeśli mopżna wiedziec? też ci napiszę co u mnie ale ja wolałabym jeszcze teraz nie farbowac włosów tylko podciąc końcówki, ale tak \"fajnie\"

Gość niebieskoookaa22
tak, fajnie było... no może troskze ciut za jasny kolorek;) a obcięcie ok, mam za ramiona wycieniowane troszkę aby przy buzi się układały p.s. ledwo zmieściłam się w 200zl

do niebieskookiej22 byłam dziś u Marcina na Narutowicza,czyli właściwie u Stanisława, i jestem zadowolona, miałam podcinane i odżywiane włosy farby jeszcze nie chciałam i nawet Marcin nie nalegał na kolor, bo ten co mam jest jeszcze dobry (sama sobie ostatnio farbowałam). Wizyta zajęła mi 3 godziny, w tym 40 minut na regeneracje włosów. Włosy nie są za krótkie, czego się obawiałam, że dużo mi zetnie. Zobacze jak będą wyglądac po myciu, czy będą się układac (nie wiem jak wytrzymam bo kazał nie myc włosów przez trzy lub cztery dni, po tej odżywce). A jak fryzurka u ciebie po myciu? pozdrawiam, pa

Gość niebieskoookaa22
powiem ci, ze fajnie się układają... ale ja i tak często prostuje, więc wtedy każde włosy ładnie wyglądają:P:D no właśnie jak wróciłam do domu to sobie w brodę plułam, że nie poprosiłam o zabieg odżywiający włosy:o no ale cóż... to następnym razem:) :) kiedyś napewno wybiorę się do Marcina ;) 🖐️ 🌻 p.s. i i le zapłaciłaś?:)

podcięcie czy raczej strzyżenie 70, regeneracja 40 razem 110 zł

do niebieskookiej22 jeśli tu zajrzy - włosy po umyciu fajnie się układają i nie są takie suche jak były wcześniej (regeneracja pomogła), na pewno na farbe za miesiąc też tam się wybiorę. pozdrowionka

Gość niebieskoookaa22
:) cięszę się, że jesteś zadowolona :) mi z koleji każdy chwali kolorek i mówią, że mogłabym miec bardziej wycieniowane... a ja uuuu napewno ise nei wybiorę do fryzjera przez kilka m-cy... chyba już mówiłam że nei lubię "tam" chodzic:o :D ja mam troszke wysuszone, hmm... szkoda że sobie nie zrobiłam zabiegu regenerującego :( no ale ratuje isę Waxem z apteki;) 🖐️ 🌻