Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaaRooLaa

zgubilam jedną tabletke, jak rozpoczac nowe opakowanie?

Polecane posty

Gość KaaRooLaa

wiec jak na skonczona sierote przystalo wreszcie nadszedl ten dzien kiedy upuscilam jedna tabletke do zlewu (a to dlatego iz korzystalam z toalety w pizzeri,przeciez nie bede zazywala przy stoliku prawda:) ) i przepadla. Biore LOGEST sklad jest ten sam w kazdej, wiec po prostu wzielam kolejna i tak az do 20stej bo 21szej nie mam. Spodziewam sie wiec okresu dzien wczesniej. Ale czy nastepne opakowanie powinnam rozpoczac tak jak zawszcze, czy tez policzyc od nowa, od ostatniej tabletki 7dni, czy jak? Prosze o pomoc, wiedzilam tutaj juz podobny problem, ze zgubiona tabletka w trawie, ale nie doszukalam sie odpwiedzi. Przepraszam ze zawraca glowe, ale prosze o rade;) Dziekuje. Pozdrawiam.

Gość KaaRooLaa
prosze niech mi ktos odpowie :(

Gość KaaRooLaa
tez rozwazalam taka opcje, piszez musisz.. wiec to konieczne, inaczej nie bedzie w porzadku?? nie ma innej bezpiecznej opcji??

Gość KaaRooLaa
okey. a co do schowania tego opakowania... to czy one nie maja terminu waznosci czy cos... ile moze byc taka rezerwa?? :) no i czy na pewno na pewno przy LOGEST ten sklad i ta kolejnosc to bez znaczenia??

kazda tabletka logest ma ten sam sklad wiec niema znaczenia ktora wezmiesz tylko to zebys wziela na opakowaniu jest data waznosci

Gość KaaRooLaa
Dziekuje. Zrobie jak radzisz. Dziekuje za odpwiedz. :) Pozdrawiam.

Wez normalnie wszystkie tabletki ktore Ci zostaly do konca czyli te 20 bez tej jednej co sie wymknela do umywalki:) a pozniej po 7 dniowej przerwie na 8 dzien tak jak zwykle zacznij nowe opakowanie bez stresu krwawienie z odstawienia bedziesz po prostu miala dzien wczesniej..ja tak zrobilam kiedys bo chcialm miec spokoj na wyjazd i bylo wszystko ok w ten sposob wlasnie skracajac branie tabletek lub wydluzajac mamy wplyw na to kiedy bedziemy krwawic aha zeby cie do konca uspokoic to bylam z tym u swego gin:) pozdrawiam :)

Gość KaaRooLaa
Dziekuje :) To oznacza, ze nie zmarnuje opakowanie podbierajac z nastpnego tabletke i odstawiajac je na bok :) czyli 20 tabletek, krwawienie wczesniej i potem normlanie zaczynac jak zawsze,bo na 8 dzien znaczy doklandie w ten dzien tygodnia jak zawsze... (?) :) Czyli w moim przypadku jak bralam w srody pierwszą tak po tych 20 znowu wziasc w srode, nie we wtorek? Chyba to dobrze rozumiem... :)

nie, przerwa musi byc 7 dniowa, wiec jak zawsze bralas w srode, to teraz powinnas wziac dzien wczesniej. Przynajmniej tak mi sie wydaje, nie powinno sie wydluzac tej przerwy miedzy opakowaniami, bo wtedy to tak, jakbys zapomniala pierwszej.

no wlasnie do tego i ja sama doszlam :) ale dzikuje :) zawsze to lepiej jak ktos potwierdzi zdanie :)