Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaa345667

chlopiec czy dziewczynka?

Polecane posty

Gość kajaaa345667

Zastanawia mnie plec mojego dziecka.Jestem w 2 miesiacu tygodniu ciazy i czuje sie wspanialeeeeeeeeeee! Zadnych porannych problemow, tylko czescie mi burczy w brzuchu. Kolezanka mi powiedziala, ze jak sie dobrze czuje to bedzie chlopiec, bo ona cala ciaze czuja sie koszmarnie i ma corke? Czy sa jakies reguly?

Gość asiol
nie ma , takie opowieści ładnie wyglada, brzydko, zle się czuje i takie tam to głupoty, to zalezy od predyspozycji, okrągły brzuch, spiczasty, bzdury!, jeżeli zaszłas w ciąże daleko od owulacji to jest wieksze prawdopodobieństwo na dziewczynkę , ale to tez moze sie nie sprawdzić :) nie nalezy sie przejmowac płcią, ważne żeby było zdrowe! pozdrawiam

Nie ma zasad ale ja w ciąży do pierwszego USG w 12 t.c byłam przekonana że to ciąża urojona zero mdłości , żadnych smaków ( niechęć do słodkiego ) nic w sumie w ciąży przytyłam tylko 9 kilo i do końca świetnie się czułam i mam syna !

ja zero mdlości, na początku bardzo dobrze się czułam i podobno będzie dziewczynka 🌼

Gość młoda_mama
ja tez czułam się świetnie w czasie ciąży zadnych objawów i mam dziewczynke.

Ja się w obu czułam świetnie, ładna cera, brzuch okrągły identycznie przechodziłam, a mam parkę

Gość tez jestem ciekawa
?