Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciara

czemu mam takie wielkie zrenice?

Polecane posty

Gość kiciara

tzn wiadomo, ze zwezaja sie one w swietle, ale i tak sa spore!a otoczka teczowki jest niewielka w porownaniu z teczowkami innych ludzi. do tej pory nie zwracalam na to wiekszej uwagi, ale ostatnio ktos oskarzyl mnie o cpanie - ??? a ja zawsze mialam takie "duze oczy" ... czy na wielkosc zrenic ma wplyw to, ze jestem krotkowidzem(nienoszacym okularow) ?

Gość kiciara
nikt nie wie ?

Gość ok.ulista
pewnie masz notoryczne zatwardzenie

Gość Tydryn-ka
A może ten świat bez przerwy Cię zadziwia?

Gość taktaktaktak
ma to wplyw

Gość ceha
A co mówi okulista (oczywiście w realu) - jego trzeba spytać o zdanie. A może to sprawa hormonalna?

Nie przejmuj sie, ja mam to samo:) Gdy bylam mlodsza nawet rodzice raz zrobili mi testy narkotykowe:D A ludzie ktorych dopiero co poznaje czasem pytaja sie co cpalam:) Juz sie przyzwyczailam:) w rzeczywistosci mam zielone oczy ale gdy zrobi sie troche ciemniej sa doslownie czarne:) Bylam u okulisty ale powiedzial ze to normalna sprawa, niektorzy po prostu tak maja:) Mnie to nie przeszkadza

Gość o c z k o
to dlatego że masz wadę wzroku i nie nosisz okularów, gratuluję odwagi.:/ jeśli masz tę wadę sporą, robisz sobie dużą krzywdę, bo może sie skończyć nawet odklejeniem siatkówki. O takich drobnych sprawach jak nierozpoznawanie ludzi i stałe mrużenie oczu (paskudnie to wygląda i zmarszczki isę robią) nie wspomnę

Gość warkoczyk
Może poluzuj warkoczyk :)