Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atomówka1987

!!!!!!!benzacne10-zatarcie oczu w nocy=koszmar !!!!!!!

Polecane posty

Gość atomówka1987

dziewuszki mówie wam taki koszmar dzis nad ranem przeżyłam patrząc w lustro!!!!!!Boże! wieczorem posmarowałam się benzacne 10% oczywiście punktowo na syfki które mi wyskoczyły w niedziele,poleciałam wczoraj do apteki po te cudo bo wiedziałam z wcześniejszych dośw. że mi pomoże, pomogło ale oczęta....musiałam je zatrzeć,strasznie spuchły, skóra na powiekach stała się strasznie nabrzamiała, mój brat podsumował że wyglądam jak po walce bokserskiej i rzeczywiście tak było!!!teraz jestem po zażyciu jakiejś tabletki anty-alergicznej i jakiś kropli do oczu, opuchlizna schodzi ale mam zaczerwienione poliki pod oczkami,sa strasznie gorące ehh:( niewiem czy to wynik zastosowania po dłuższej przerwie maści benzacne czy chodzi jedynie o to zatarcie nia oczu;/ jedyny plus w całej tej historii jest taki że te pryszcze praktycznei zniknęły ehh czekam terz na mamuśke i jakis dobry kremik nawliżający także dziewczyny przestrzegam was przed kombinowaniem w nocy,tarciem oczu tymbardziej jak się ma na buźce takie cudo!ja mam dzień wolny od szkoły dzis zobaczymy co będzie jutro! A tak na marginesie pozdrawiam wszystkich którzy walcza z pryszczkami ja mam chyba to za sobą, choć pare przebarwień mam, na małe cuda stosuję maść cynkową choć po nie czasem tez sie pojawi malut cudak z biała głowką wrr:/ a tak mam pare przebarwień na polikach, kiedys myślałam że to blizny ale teraz patrze w lustro i wiem że to nie są rzadne blizny, ale cóż lato się zbliża , praca , jak zarobie to wybiore sie na mikrodermabrazje ciekawe jakie sa po niej te "cud" efekty. Pozdrawiam ;):*

Gość Miareczka
Koniecznie wybierz się do okulisty! Mogłaś sobie poważnie wzrok uszkodzić;/ Powiedz jej co się stało, na pewno pomoże.

Gość Miareczka
Koniecznie wybierz się do okulisty! Mogłaś sobie poważnie wzrok uszkodzić;/ Powiedz jej co się stało, na pewno pomoże.