Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy tu

badanie nasienia

Polecane posty

Gość evilin25
absolutnie nie uwazam aby to byla stara czasu, pierwsze spotkanie mam dopiero na 17 grudnia, zwariowalabym chyba z niepewnosci, a tak przynajmniej moge poczytac cos na ten temat, i wiem mniej więcej co mnie czeka i jakie są możliwosci, dzięki temu topikowi moj mąz zacząl brac witaminki, przestalam panikowac i wiem ze trzeba się zabrac do roboty i tyle, a wszystko przyjdzie samo

Gość vcdsssd
i u nas wykazalo teretozoospermie...,9% nprmalnych, zalamka, lekarka powiedziala zeby sie nie przejmowac, bo te 9% jest przeciez zdolne do zaplodnienia,,za mną juz jeda obumarla ciąza,, moze to wlasnie przez to.. drugi raz tego nie zniose..

Gość ohhhxcx
wazne jeszcze gdzie robione, dobrego specjalisty nic nie zastapi, z dobrych klinik w PL znam tylko InviMed

Gość diagnosta44
Do autora wątku: Piszesz: "Dostałem skierowanie do kliniki leczenia bezpłodności" - a więc działaj, tam spotkasz specjalistów, którzy Ci pomogą (a przynajmniej będą próbowali). Obawiam się, że witaminami sytuacji nie poprawisz... Życzę powodzenia!

Gość diagnosta44
Dopiero teraz zauważyłem, że wątek jest sprzed 2 lat...

Gość malina299
Witajcie. Proszę was o interpretację wyników mojego męża. Strasznie się nimi martwię. Nie wiem czy mamy szanse na zostanie rodzicami. dodam, ze nasz lekarz jest na urlopie i ja siedzę i się zadręczam. Liczba plemników: 53,6 mln/ml Ruch progresywny szybki: 20% Ruch progresywny wolny: 20% Ruch w miejscu: 10% Brak ruchu: 50% Morfologia prawidłowa: 5% Morfologia patologiczna: 95%. Leukocyty: 12,0 mln/ml Mąż zażywa L-karnitynę, androwit. Czekam na odpowiedź.

Gość ulkaaaasa
A lekarz wam nie zinterpretowal wynikow? Dziwne.. Gdzie sie badalas? W Invimnedzie? Tam mozna zrobic teraz imsi, glowa do gory

U nas w ostatnim spermiogramie nie znalezli nawet pol plemnika... 18 ego mamy kolejny spermiogram z badaniem dna plemnika... Boze jesli nie pokarza sie plemniki grozi nam biopja jader....

Gość zomber
Nie poddawajcie sie, pamietajcie o metodach takich jak imsi (w invimedzie chociazby robia je)