Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lupinka

pilne!!! zaczynam przyjmowac yasmin kiedy mam zaczac stosowanie w 1 dzien cyklu

Polecane posty

Gość Lupinka

mam wątpliwosci kiedy rozpoczac przyjmowanie pigułek. Poprzednio brałam novynette i mogłam zaczac ich przyjmowanie 1 lub 5 dnia cyklu , czy tak samo nie bedzie róznicy jak wezme 1 pigułke yasminu 5 dna cyklu odpiszcie jak najszybciej please !!!!!!!!!!!

na wszystkich ulotkach jakie czytalam i jak mi ginekolog powtarza to brac sie powinno w pierwszym dniu wystapienia miesiaczki. wiec wez pierwszego dnia najlepiej.

Gość Lupinka
Dzieki niestety juz zapózno dla mnie :-(

mi ginekolog przepisal w 2 dniu cyklu i mialam od razu zazywac, ewentualnie w 3 gdbym nie kupila, wiec jak najszybciej zacznij i licz od pierwszej tabletki pierwszy dzien cyklu

Gość tatatata
poczekaj miesiac albo prezcytaj ulotke...

Gość margot.m
nie wiem jakie wy macie ulotki w takim razie . w ulotce od yasmin jest wyraznie napisane ze po 7 dniowej przerwie

Gość Lupinka
ja dzis mam 5 dzien cyklu więc moge zazyc tabletke czy juz jest zapózno co sadzicie piszcie prosze

Gość 7 dnia
sie bierze tabsy, ulotka, strona 39 i nie pieprzcie ze pierwszego dnia okresu bo gin sie nie znaja. moja mi powiedziala zeby brac po 7 dniowej przerwie a nie pierszego drugiego czy 5 dnia cyklu potem sa plamienia jak sie wezmie odrazu po starych tabsach pierwsze opakowanie yasmin

Gość kinga2
wez po 7 dniowej przerwie ja tak wziełam

Gość w kropce .
Dziewczyny, a co ja mam zrobic? mam juz recepte na moje pierwsze opakowanie Yasmin. wszystko OK, ale mam problem: musze byc "gotowa" (nie moglam znalezc lepszego okreslenia) 02.03, a pierwszy dzien cyklu wypada w moim przypadku 08.03. Jakie ew. konsekwencje moge poniesc, gdybym teraz zaczela zazywac pigulki jeszcze w tym tygodniu? Miala ktoras z Was taki problem? I nie piszcie mi, prosze o prezerwatywach - to w moim przypadku (rzadka mozliwosc widywania sie z moim chlopakiem) bylaby najodpowiedniejsza, ale... jestem uczulona :/ No roztrzepaniec ze mnie - bylam dzisiaj u ginekologa, ale sie nie spytalam (dopiero po przeczytaniu broszurki sie zorientowalam, ze mam maly problem :/) Pomoze mi ktoras? Z gory dzieki :)