Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jee

Pęknięte szkło w okularach =

Polecane posty

Gość Jee

Mam do Was pytanie: w jakich granicach może się wahać cena wymiany jednego szkła w okularach :( ? Bo wiecie, rozbiło się, no i problem... Ps. Nie będę iść do optyka zapytać - to nie moje okulary. Chodzi o pokrycie kosztów =(

Gość Pęknięte szkiełko
Niechcący napisałem w złym dziale, mój błąd. Ale napiszcie proszę ile to może kosztować =(

Gość hmmmmmmmmmmo
moze kolo 50 zł ja za swoje zaplacilam po 60 zł,ale to zalezy od grubosci szkiel,czy jest antyrefleks,cylinder itp

Gość małka
To zależy,jakie szkło...jaka wada wzroku,grubość,itd.Ceny są też różne u optyków.

Gość mona007
A może niech biedak zrobi sobie szkiełko i przyniesie ci fakturke od optyka i z głowy....

Gość Pęknięte szkło
Szkła niezbyt grube (nie znam się), z antyrefleksem. Ile :( ?

Gość małka
Wiesz tak nie da się określić,bo zależy od tego ile minus,ile plus,czy to tworzywo czy szkło,czy szło łatwo czyszczące i tak można mnożyć.Im większa wada wzroku tym droższe szkła...Ceny u optyków też są rózne...warto byłoby pokazać optykowi i zapytać...ceny są też rózne zależnie od miasta.

Gość małka
Licz się ,że około 100...jeśli to szkło nie tworzywo to znacznie mniej...

Gość Pęknięte szkło
Poprzednie okulary kupił za jakieś 100-120 złotych, bez antyrefleksu. Teraz ma antyrefleks i tylko chyba taka różnica, jak myślę. Podejrzewam że to szkło.

Gość gość
Dobry optyk jest w GM w Myślenicach, na stronie eurooptyka.pl jest ich małe portfolio. Długo mają czynne i to przez okrągły tydzień, a ja zazwyczaj mam wyjątkowo mało czasu więc taka duża dostępność salonu jak najbardziej z mojego punktu nomen omen widzenia – na plus.