Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chanell

prostownice--prosze o pomoc bo kompletnie sie nie znam

Polecane posty

chce kupic prostownice na allegro,ale poza ich wygladem zewnetrznym trudno jest mi je ocenic na podstawie parametrow bo kompletnie sie nie znam,dlatego prosze o pomoc w wyborze pomiedzy nizej podanymi prostownicami,bede wdzieczna :) http://www.allegro.pl/item85793744_najmocniejsza_prostownica_ceramiczna_holden_100_w.html http://www.allegro.pl/item85765840_nowosc_ceramiczna_prostownica_od_mario_luigi_.html http://www.allegro.pl/item85997413_prostownica_ceramiczna_75_w_z_elktron_reg_temp_.html

Gość mustikk
ceramiczne sa pobobno dobre(nie nisza tak bardzo wlosow) a w wyborzen jendej z nich Ci nie pomoge:)

od razu zaznacazam, ze nie jestem ekspertka w tej dziedzinie i mam do czynienia tylko z wlasnymi wlosami, ale z tych trzech wybralabym te ostatnia (eurolux), miedzy innymi dlatego, ze ma regulacje temperatury.

Gość ANUŚ =
a bym wzięła tę drugą.. zdecydowanie.. poczytaj komentarze tych osób, które kupiły już te prostownice!!

Anus, komentarze na allegro wystawia sie po udanej transakcji, wiec jak moga dotyczyc dzialania przedmiotu? zeby moc w pelni ocenic taka prostownice, trzeba jej uzyc przynajmniej kilka razy, a wtedy komentarz zazwyczaj juz jest wystawiony.

Gość ANUŚ =
masz rację.. wiem, że komentarze są głównie ad.samej transakcji.. ale komentarze to nie tylko "super przesyłka, polecam" itp. ale np przy drugiej prostownicy - "Prostownica zgodna z opisem. Szybka przesyłka. Przepraszam ,że tak późno ale córka musiała ją wypróbować. Wszstko Ok. POLECAM".. i te wszystkie komentarze zamieszczone na aukcji.. komentarze od osób które sprawdziły działanie sprzętu.. zawsze znajdą się komantarze na temat działania.. przy zepsutych, niezgodnych z opisem rzeczach ludzie wystawiają negatywy.. a jeśli są zadowoleni - pozytywy.. ja np najpierw sprawdzam działanie zamówionych rzeczy a dopiero później komentarz!! komentarz zawsze zdążę wystawić!! a zmienić opinii w komencie niestety już się nie da.. pozdrawiam

Gość ANUŚ =
dlatego uważam, że warto sprawdzać komentarze.. a jeśli jeszcze autorka chciała zamówić na allegro to koniecznie!! ciao

Gość ANUŚ =
dlatego uważam, że warto sprawdzać komentarze.. a jeśli jeszcze autorka chciała zamówić na allegro to koniecznie!! ciao

Gość nieznajoma 26
holdena polecam

dziekuje wszystkim bardzo za opinie,ostateznie zdecydowałam sie na tą drugą :) jak dojdzie to napisze jak sie sprawuje,moze komus sie przyda taka informacja :)