Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra---24

Macie takie dni że pokłócicie się z absolutnie każdym?

Polecane posty

Gość sandra---24

Rzadko bo rzadko, ale znów mam taki dzień. Od rana chandra, pokłóciłam się z mamą, chłopakiem, przyjaciółką. Wszystkimi najważniejszymi dla mnie osobami. Na razie nie mam ochoty wyciągać do nikogo ręki (jestem na tym etapie że uważam że to ja mialam rację podczas wszystkich kłótni, a nie drugie strony), siedzę i popłakuję, nic mi się nie chce, najchętniej bym to przespała. Macie takie dni?

Gość tak u mnie to sie
PMS nazywa:D

Gość sandra---24
u mnie dziś jest pierwszy dzień okresu, więc jednak nie PMS ale.... naprawde sądzisz że to może mieć coś wspolnego?

Gość kosmos
Czasami zdarza mi się pokłócić ze wszystkimi ale niechcący bo właśnie na wszystkich frontach życia klapa.Jednak szybko mi przechodzi,nie znoszę ludzi,którzy gniewają się długo i nie umieją się przyznać do winy,to niszczy relację międzyludzie,partnerskie itd.Jak jestem w takim stanie to popłakuję,jestem rozdrażniona...oczekuję zrozumienia oraz,że wszyscy wyciągną rękę ale to byłoby niesprawiedliwe.

ja mam dziś taki dzień:oporażka, zadzwoniła rano do faceta, pogadać sobie i skończyło sie awanturą, na koleżanki zpracy warczałam :o z mamą tez się posprzeczałam, w ogóle to zjadłam lody na pocieszenie i nie pomogły 😭