Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestokilkulatek

Dlaczego w stringach?

Polecane posty

Gość dwudziestokilkulatek

co wy kobiety widzicie w stringach? Po pierwsze dla mnie to jest najbardziej niekobieca bielizna jaka istnieje, po drugie przepraszam ale wyglada to bezwstydnie, nie romantycznie, nie kobieco, epatująco, przecież to jest bez smaku, no i na pewno jest wiele bardziej seksowna bielizna, no ale moda idzie w pewną stronę, jak tak dalej pójdzie to za chwilę kobiety będą chodziły bez bielizny, sorry dla mnie ta moda jest żałosna, i co niestety większość kobiet kieruje się tu tylko modą, ciekawe czy wszystkim noszącym stringi podobają się?

Gość biała orchidea
Stringi to nie moda, nie wiem jak dla innych ale ja wole je bo są WYGODNIEJSZE. To glupota jezeli ktos mowi ze cos go pije miedzy posladkami, to niech nie nosi! Koronkowe stringi sa bardzo seksowne...i wcale nie chodzi tu o 2 paseczki ale fadnie skrojone i dobre gatunkowo!

Gość Do dwudziestokilkulatka
" wyglada to bezwstydnie, nie romantycznie, nie kobieco, EPATUJACO (...)" Epatujaco? Epatowac mozna czyms... Bez sensu...

noszę, bo mi się zwykłe majtasy za bardzo w pupę wrzynają... co przydko wygląda pod opiętymi spodniami :X :) moze byc takie wytłumaczenie?

Gość Do dwudziestokilkulatka
Pieknie wygladaja za to takie "gacie z golfem" pod letnia sukienka. Cudo! A jakie sexy!

Gość dwudziesrokilkulatek
Tak naprawde to jestem jeszcze PRAWICZKIEM i wciąż podglądam wieczorami moją siostrę jak bierze prysznic i depiluje maszynką swoje wargi sromowe :(

Gość żona boba
a nie śmierdzi wam ten sznureczek z tylu?ja dbam o higiene i sie podmywam 2 razy dziennie,a i tak zawsze jak zdejme stringi to mi smierdzą kupą:/

Gość Do żona boba
Tylko ciebie kreci wachanie majtek. To sprobuj miedzy tymi myciami (o ktorych wspominasz) jeszcze sie podcierac.

Gość na pampersy
należy zakladać stringi, staniki powinne być produkowane też dla facetów aby jajka sobie zakrywali, powinny też być pończochy samonośne na głowę naciągane zamiast czapki, ja nie rozumiem dlaczego projektanci mody nie rozumieją potrzeb rynku?