Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatkaaa

mam pytanko do dziewczyn! jak go wyprowadzic z blednego myslenia?

Polecane posty

Gość wariatkaaa

poniewaz moj ex facet sadzi ze stoczylam sie na dno po jego odejsciu i bardzo rozpaczam , jak mam sie ubrac i umalowac aby wyszedl z blednego myslenia jak pojutrze mnie zobaczy ?

Gość wariatkaaa
odszedł i nie ma mi kto porzadnie złoić tyłka w nocy ani chlapnąć minety a tak bardzo za tym tęsknię :(

Gość Haakon
ubrać??? w to co lubisz ..istotne by widzial Cie usmiechnieta :d nie ma kto chlapnąc minety no cóz po tym wpisie nie bedziesz dlugo czekać pozdrawiam....

Gość wariatkaaa
to nie byl moj wpis!

hehe, wiem coś o tym. po prostu go olej, a wcześniej zrob sie na bóstwo- jak masz nadwagę- schudnij, pójdź do fryzjera, załóż świetny ciuch. niech mu szczęka opadnie:) zrób z siebie gwiazdę :)

Gość wariatkaaa
mój mój ten wpis żal, bo każda mineta kończyła sie zawsze lizaniem odbytu :(

Gość wariatkaaa
ejjjj to nie byl moj wpis, nigdy nie lubilam minetek, za to cieple stolzae na klate ahhhhhhh tak, przyznaje, tego mi niesamowicie brakuje, no i tego wkladania metalowych rurek w tyleczek mniaaaaaaam

Gość olejmy glupiego podszywacza
odpowiem na twoje pytanie - jak sie ubrac - pokaz to co masz zarabiste i co mu sie podobalo - np.uwielbial twoja pupe - ubierz biale obcisle spodnie, uwielbial twoje piersi - pokaz je(niecalkowicie oczywiscie:)) itp... Zrob cos zarabistego ze soba, cos z wlosami i przede wszystkim - USMIECH, OLEWANIE GO ITP. W TEN SPOSOB ZOBACZY - BAW SIE DOBRZE I USMIECHAJ DO WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO:p

ja proponuje Tobie nie przesadzac w zadnym razie, ubierz sie zwyczajnie jak ubralabys sie codziennie. Jezeli facet chce sobie poprawic samopoczucie, ze bez niego chudniesz i masz mysli samobojcze, to jego sprawa, rozumiem, ze juz nie Twoja i niczego juz nie musisz mu udawadniac. Nie musisz sie dla niego stroic ani przyprawaiac usmiechu... Jezeli masz jakis problem pozwol sobie byc smutna, gdy jest Tobie wesolo usmiechaj sie... Nie rozumiem po co chcesz mu cokolwiek udawadniac... to nie jest juz Twoj facet i to co sobie bedzie myslal nie powinno Cie w ogole obchodzic.