Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endzi204

JAK KARMIĆ DZIECKO WRACAJĄC DO PRACY

Polecane posty

WITAM WSZYTSKIE. NIEDŁUGO IDĘ DO PRACY I CHCIAŁABYM KARMIĆ DZIECKO PIERSIA TZN, ODCIAGAĆ POKARM I ZOSTAWIAĆ DLA DZIECKA ALE NIE WIEM CZY MI SIĘ TO UDA GDYŻ W MOJEJ PRACY PRACUJE SIĘ NA ZMIANY PO 12 GODZIN I NIEWIEM CZY DAM RADE ODCIĄGAĆ W PRACY. JAK WY SOBIE PORADZIŁYŚCIE ?????????

Gość ile dziecko
ma miesięcy? Moja siostra wraca właśnie do pracy i swojemu niespełna pięciomiesiuęcznemu dziecku wprowadziła już deserki i zupki ze słoiczka oraz kaszke aby miało co jeść kiedy ona jest w pracy.

Gość młoda_mama
ja jak wrocilam do pracy to tez na poczatku odciagalam (a do pracy chodzilam tylko na 4 h) ale potem bylo juz coraz trudniej az pokarm niestety zaczal zanikac no i zaczelo sie dokarmianie butla a potem została tylko butelka

Ja odciagam prawie 2 miesiace i zanoszę do żłobka, ale ja pracuję w biurze 7 h dziennie. Może spróbuj butlę zawsze zdążysz podać. :D

Ja wróciłam do pracy jak mały miał 6 m-cy. Ale on już wszystko jadł łyżeczką, kaszkę, zupki, deserki, a cyca rano jak przyszłam z pracy i na noc. I obyliśmy się bez butelki, zresztą nigdy nie chciał z niej pić

dziecko ma prawie 3 miesiace a ja ide za miesiac do pracy. niewiem jak to wszystko zorganizowac-chciałam karmic dziecko nadal swoim mlekiem ale czy dam rade w pracy odciagac?? czy macie takie doswiadczenia.

jak karmisz piersia to w kodeksie pracy jest napisane że masz prawo do pół godzinnej przerwy (2 razy jeśli pracujesz na caly etat) dlatego tez takie zaswiadczenie będziesz mogła postarać się u ginekologa.O tym przepisie sama gin.mnie poifnorowała jak bym chciała wrócic do pracy