Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

maz ktory raz powiedział ze kocha i mysli ze wystarczy-co sadzicie?

Polecane posty

Gość justalala

Gość justalala
:(

Gość mika 30
Rozumiem,że pytasz czy kocha czy jesy obojętny?Są ludzie mało wylewni,skąpi w uczuciach,szorstcy.Znasz go wiesz jaki jest.Z drugiej strony to bardzo przykre i może świadczyć o obojętności,braku uczucia.Są też ludzie,którzy nie mówią ale okazują poprzez gesty lub mężczyżni,którzy po prostu nie wiedzą,że trzeba to mówić.Pogadaj z nim o tym ,powiedz mu o swoich potrzebach.

Gość drymciak
to ile kasy musi ci jeszcze donieść i ile spermy wtrysnąć w cipkę ci abyś uwierzyła że kocha

Gość justalala
drymciak-nie jestem materialistka a sex nie jest wyznacznikiem miłosci -tzn akurat u nas jest ale w wielu zwiazkach nie nie rozumiesz tematu-tu chodzi o strone emocjonalna

Gość cassiuss
faceci mają taką konstrukcje ,że często czynami wyrażają swoje uczucia bo nierzadko nie potrafią tego wyrazić słowami. taki typ sam w życiu nie zacznie tym mówić o uczciach, i sam sie tego nie domyśli ... takiego trzeba oswoić, ułozyc w tej materii... wy kobiety macie na to swoje sposoby na urobenie faceta w kazej materii :) to moze być bardzo przyjemne po warunkie że nie przesadzisz z intensywnością i wybierzesz odpowiedni sposób... jak mu zrobisz "jazde" że nie wyraża swoich uczuć to sie albo zatenie albo bedzie klepał ze cie kocha az ci zbrzydnie... oto chodzi ?? nie sadze...

Aą różni ludzie, jednym łatwo wyrazić swoje uczucia, innym nie, jeszcze inni poprostu nie mówią, bo nie czują. Mówiłaś swojemu mężowi, że chciałabyś od czasu do czasu usłyszeć, że Cię kocha? Ja swojemu mężczyźnie to powiedziałam i słysze te słowa całkiem często, a jak nie słyszę, to sie pytam :) (czasami kilka razy na dzień, wiem wiem, że to wkurzające, ale lubię to słyszeć :) )

Gość mamc-ja
współczuję