Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbabeczkaaa

pierwszta tabletka

Polecane posty

Gość bbbabeczkaaa

wlasnie zaczynam swoj pierwszy listek tabletek antykoncepcyjnych, harmonetu... mam pytanie czy od pierwszej tabletki jest sie juz zabezpieczona ??? czy trzeba jakis czas odczekac ze stosunkiem, jesli tak to ile ?

Gość Ciocia dobra rada...
jesli wzielas w pierwszy dzien miesiaczki to jestes zabazpieczona od pierwsze tabletki, ale to na ultce powinno tez byc napisane

hmm moze przy pierwszej tabletce nie idz na calość,dla bezpieczenstwa co bys pozniej nie miala niespodzianek...:) ja dopiero przy 2 opakowaniu zdecydowałam się,ale to Twój wybor:)pozdrawiam

hey, mi ginka poradzila by isc na calosc po pierwszym opakowaniu, zeby organizm sie przystosowal, jesli masz wiecej cierpliwosci to zjedz najpierw pierwszy listek a potem proboj. ja osobiscie polecam, jest wiekszy komfort psychiczny;) powodzenia

Gość ona222
od pierwszej tabletki jetes zabezpieczona!!jesli wezmiesz pierwszego dnia miesiązki!!

Gość bbbabeczkaaa
no wlasnie na ulotce... coz na tej ulotce HARMONETU nie ma napisane/wylozone kawa na lawe ze od pierwszej tabletki jest sie zabezpieczona... coz albo ja cos przeoczylam :(

Gość wcale ze nie
a wlasnie ze nie, to wszytsko zalezy od tabletek ! musisz sobie dokladnie przeczytac co masz napisane na swoich bo np na moich wczesniejszych bylo napisane ze dopiero po 14 dniach jeste pelne zabezpieczenie :)

Gość bbbabeczkaaa
ale jesli chodzi o ulotke z ktora ja mam stycznosc to tam nie ma zaznaczone wyraznie, czy tabletka zabezpiecza od 1-szego czy n-tego razu :/ sa tu panie ktore maja do czynienia z ulotka harmonetu