Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omnia

pomocy- bez gumki

Polecane posty

Gość omnia

Hej MAM maly dylemacik, biore tabletki od 1,5 miesiaca i wczoraj z moim chlopakiech troche zaszalelismy, wiecie jak to jest, alkohol, swiece i takie tam i pozniej sie kochalismy, i nie zabezpieczylismy sie niczym wiecej i on skonczyl we mnie. Wiem ze tabeltki sa dobrym zabezpieczeniem ale podobno alkohol zmienisza ich dziailanie, i tu pytanie do Was, po jakim czasie moge zrobic test ciazowy albo isc do gin, zeby miec pewnosc ze nie jestem w ciazy, badz jestem, ale to troche mi nie na reke, pomozcie czym predzej, Blagam!!!!!!!! a moze wogole nie mam sie o co martwic??

Gość Ciocia dobra rada...
kochana alkohol nie obniza skutecznosci tabletek:) tylko moze wywolac wymioty i czasem zanim sie wchlonie tabletka(ok. 4 godz. od polkniecia) mozesz ja zwymiotowac to bedzie obnizona skutecznosc!

Gość omnia
wielkie dzieki Ciociu dobra rado, troche mnie uspokoilas, bo coz nie spieszno mi zostac mama :)

Gość maluteczka20
nie przejmuj sie!!!jesli nie zwymiotowlalas to wszystko bedzie oka!!

tak jak mowily poprzedniczki, nie obniza, uwazaj po prostu by sie nie spic i nie haftac;) ja co tydzien imprezuje z alkiem, po powrocie z impry seksik z ukochanym do konca;) wspaniale momenty, w ciazy nie jestem i nie bede;) pozdrawiam.

tak jak mowily poprzedniczki, nie obniza, uwazaj po prostu by sie nie spic i nie haftac;) ja co tydzien imprezuje z alkiem, po powrocie z impry seksik z ukochanym do konca;) wspaniale momenty, w ciazy nie jestem i nie bede;) pozdrawiam.