Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcella

Vischy normaden-KTOŚ MIAŁ???

Polecane posty

Gość Marcella

zastanawiam sie nad jego zakupem...mam płytkie blizny potrądzikowe i zaskórniaki...stosowaliscie kiedys ten krem?Pomaga na blizny i zaskórniaki?A moze jakis inny srodek wam pomógł

Gość ufka
Używałam i blizn to on nie usuwa,pierwszy raz o tym słyszę.Jest niby na zaskorniki,grudki,nierówności cery...Cóz nikt kremem zaskórników nie usunąl,to samo grudek a co dopiero blizn...Moim zdaniem krem jest beznadziejny,przereklamowany,drogi i nie wart tej ceny.Nie pomaga a wręcz przeciwnie w moim przypadku zaskórniki były bardziej widoczne.

Gość marcellina
to w takim razie...co mogłoby pomoc na blizny i zaskórniki...

Gość ufka
Kremy z kwasami,kwasy u dermatologa lub kosmetyczki(u dermatologa tylko dobrego lepiej)to dobrze robi na zaskórniki i blizny,przebarwienia,rozszerzone pory.Przejrzyj ostatnie topiki było mnóstwo o kwasach,kremach z kwasami.Kwasy to tylko zimą,póżną jesienią,wczesną wiosną bo mogą się zrobić przebarwienia od słońca.To samo dotyczy kremów z kwasami.I trzeba nakładać wtedy krem z dużym filtrem.

Gość anelim
bez rewelacji, jak na taką cenę.. Bylam zawiedziona..

Krem jest daremny ... po 7 dniowym używaniu moja jak dotą mieszana cera zrobiła się strasznie przesuszona i na dodoatek się łuszczyła ....

Gość kamis
ja uzywalam, mam cere mieszana z zaskornikami - pryszcze zniknely, skora sie nie swiecila, ale zaskorniki pozostaly. na wagry polecam krem cleanance Avene.

Gość marcelaaaaa
a jak znalesc poprzednie topiki ...o tych kremach z kwasami???

Gość ufka
Zaraz ci znajdę

Ja używam tego kremu. Nie jest idealny, ale tak jakoś zawsze do niego powracam. Stosuję go tylko na dzień. Faktycznie przesusza, zaskórników nie zlikwidował, może jest ich trochę mniej, ale efekt nie jest oszałamiający. Wydaje mi się, że są po prostu jaśniejsze. Na początku skóra była matowa prawie cały dzień, w tej chwili \"świecę się\" po 2, 3 h. Czoło wygląda lepiej, ale policzki niestety gorzej :O A to dziwne, bo mam cerę mieszaną (policzki mniej się przetłuszcają). Tak więc na skóre w pasie \"T\" działa tak sobie, na policzi gorzej (tzn. u mnie ;) Podkładu nie można za bardzo rozsmarować. Krem tworzy taką jakby pudrową powłoczkę, którą zresztą niechcący można zdrapać :O To ona sprawia, że wszelkie niedoskonałości są mniej widoczne. Nie jest wydajny.

Gość ufka
Kafelko to pachnie masochizmem...:)

Gość euka
osobiscie go uzywalam jest do bani wysuszona skora i tle i nic nie zeszlo szkoda kasy