Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka333

Jak podczas peetingu mozna zajsc w ciaze? Czy macie jakies znajome ktore tak zas

Polecane posty

Witam chce sie dowiedziec w jaki sposob podczas peetingu mozna zajsc w ciaze. Przeciez jesli plemniki znajduja sie na reku partnera i od piesci kobiete to plemniki na jego dloni bardzo szybko umieraja. Po pierwsze nieodpowiednia temp. po drugie pot na dloniach a po trzecie ile tego by sie tam dostalo?? Nie rozumiem dziewczyn ktore tak sie schizuja po peetingu z partnerem.

tak ja mam .A w dodatku ona była dziewica.Teraz ma 1,5 roczna córe :)

Nie no nie swiruj!! Po pierwsze gratulacje a po drugie jak Ty to zrobiles????? Do wytrysku doszło w kolo pochwy? Czy poprostu miales nasienie na dłoniach??

Aha he tez nie bardzo mi sie chce wierzyc no ale ... wydaje mi sie ze takie przypadki sa jak 1 na 1000 000 no i oni moze sa wlasnie tym 1000 000 :) a co myslisz o tym ze podczas pettingu mozna zajsc w ciaze?

Wlasnie mysle. Bo 26 listopada tez powiedzmy ze uprawialam peeting i dzisiaj własciwie są trzy miesiące od tego i cały czas wydaje mi sie ze powiekszył mi sie brzuch. No nie wiem, ale okres mam normalnie, wiec chyba nie jestem w ciazy, co ?:) No i boli mnie podbrzusze i jajniki ale to podobno normalne w trakcie owulacji. Chcę wybrac sie do lekarza bo jestem wielka panikara, ale sama juz nie wiem.

Gość Spell
yhm... no dziewczyny- ja tak się poczęłam, kiedyś mama mi się przyznała, jak se plotkowałysmy więc najlepiej tabletki plus prezerwatywa- 100%

Pechowa Szczesciara najlepiej zrob sobie test ciazowy. Ale skoro masz normalnie miesiaczki to raczej nie powinnas byc choc bywa i tak ze w pierwszych miesiacach ciazy ma sie okres albo jakies plamnienia. No ale jestes pechowa szczesciara wiec nie ma chyba problemu:) A co do owulacji to mnie cholernie boli podbrzusze i jajniki podczas owu. Mam napiete podbrzusze i piersi mnie maxymalnie bola. Zalezy jaka kobieta jak to odczuwa. Pozdrawiam:)