Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomisławww

jaka gumka jest najlepsza na pierwsyz raz?

Polecane posty

Gość ziomisławww

witam,chcialbym zeby pierwszy raz z moja dziewczyna byl naprawde udany.chcialabym zeby sie nei staresowala i wogole.jaka gumka nadaje sie na pierwszy raz?i czy rzeczywiscie te durexy extra safe sa takei dobre?slyszalem ostatnio ze juz nie produkuja ze srodkiem plemnikobojczym. prosze o odpowiedz, czy w nalozonej gumce ma byc troszeczke powietrza czy wogole?? i czy macie jakies sprawdzone sposoby by nie pekla? pozdro.

Musisz scisnac zbiorniczek zeby powietrza nie bylo bo jak bedzie to moze peknac. Moj men zawsze stosuje unimil przedluzajace stosunek zreszta rozne sa opinie o roznych marakch wiece jak dobrze sie ja zalozy to nie ma bata na mariole ze peknie :) i pamietaj zeby ja sprwdzic po stosunku ale to chyba juz wiesz cio nie ?? ale lepiej zeby twoja dziewczyna byla tez zabezpieczona to niech uzyje glubulek....i milych rozkoszy ;) PAMIETAJ lepiej teraz miec mniej doznan i uzywajcie tych gumek niz potem miec tych wrazen za duzo po 9 miechach :) spokojnie potem wez dziewczyne do ginekologa po tabletki

Gość Ziomisławww
dzieki :) no wlasnie mowila cos o jakis globulkach patentex czy jakos tak. i o jakis dniach plodnych i nie plodnych ale ja sie nei znam hehe ona bardziej sie zna to chyba oczywiste:) a co do tych tabletek.. to niechcialbym zeby juz je łykała. ma 17 lat, rozmawialismy na temat pigulek, chyba sie zdecyduje dopiero po 19 roku. pozatym zastanawiam sie czy jesli beda dni nieplodne i moja dziewczyna uzyje tych globulek to czy isc do lekarza po postinor czy nie? a tak wogole to ile kosztuje ten postonor zebym w razie czego mial tyle kasy przy sobie?? :):) dzieki za rade

Gość Ziomisławww
zapomnialem dopisac do powyzszej wypowiedzi "jesli peknie gumka i beda dni nieplodne i jesli uzyje tych globulek to czy isc do ginekologa po postinor.." hehehe :)

Gość o zesz kurde no
ziomislawww--> nie bierz sie durny dzieciaku za seks :o nie chcesz, zeby pigulki lykala (tu akurat masz racje, bo zapamietaj, ze to szkodzi!), a po chwili pytasz o postinor :o :o :o 😡 wiesz ile w tym jest hormonow?? kurwa, naucz sie zabezpieczac, nie z glupiego forum bynajmniej, albo szklanka wody zamiast dzisiejsza mlodziez jest degustujaca ps sam sobie lyknij ten postinor, co by przetestowac!

Gość kakusia...
halo??on napisal o postinorze w przypadku gdyby pekla gumka,mysle ze nie trzeba tak panikowac przy peknieciu,jezeli nie bylo jeszcze wytrysku,bo to jest strasznie malo prawdopodobne,w dni nieplodne to juz wogole.Spytaj sie dziewczyny czy ma regularne cykle,jezeli tak to polecam NPR,dokladnie pozna swoje cialo,a przy okazji,jaks ie juz nauczy bedziecie mogli kochac sie bez gumek,i bez stresu. moj 1 raz tez mialam z durexami:P...ale potem 2 razy pekly,przerzucilismy sie na pepino.bardzo fajne:)...ani razu.potem npr...zero stresu prawie pol roku stosowalam,a tera zbiore pigulki,bo mam dosc cierpienia w czasie okresu,a przynajmniej jestem zabezpieczona non stop

Gość a ja polecam te gumki
http://viva-reflex.com.pl/ Są rewelacyjne,nigdy nam nie pękły(w przeciwieństwie do Durexów:-o)Maja rozmaite smaki i zapach:-PNo i nie są drogie;)Naprawde gorąco polecam!😍

W kazdym przypadku pekniecia gumki lepiej idz po pomena niz potem za 9 miesiecy miec duzo wrazen :) chyba ze dziewczyna bieze tab anty i pekla wam wtedy to nie :) dobrze zaloznoa gumka i globulka :)