młody feniks 0 Napisano Luty 22, 2006 Nie wiem co się dzieje. Od jakiegoś czasu biorę tabletki anty i tym razem nie zrobiłam 7 dniowej przerwy. Zostało mi 6 tabletek do końca a dziś jak poszłam do toalety zauważyłam że plamię. I nie wiem co się dzieje. Lekarz przyjmuje dopiero jutro. Co może być tego powodem i czy to normalne? Nadmienię że wczoraj byłam na 15 min na solarium. Proszę o radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody feniks 0 Napisano Luty 22, 2006 dodam jeszcze że ostatnio miałam baaardzo dużo stresujących sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody feniks 0 Napisano Luty 22, 2006 nikt nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaaa Napisano Luty 22, 2006 organizm to nie komputer. nie martw sie,takie rzeczy sie zdarzaja jesli do tej pory mialas regularne miesiaczki.wez nastepne opakowanie i zobaczysz. naprawde nie panikuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody feniks 0 Napisano Luty 22, 2006 złapałam niezłego tracha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shantee 0 Napisano Luty 22, 2006 Nic sie nie bój, to jest jak najbardziej normalne, nawet nie masz po co iść do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody feniks 0 Napisano Luty 22, 2006 dzieki za słowa otuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody feniks 0 Napisano Luty 22, 2006 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach