Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka1

Czy ktos ma dziecko, ktore przeszło zapalenie opon mozgowych?

Polecane posty

Gość matka1

Szukam wiadomosci o dzieciach po zapaleniu opon mozgowych! Pomozcie!

Gość iwona m.
Jakie to zapalenie- wirusowe czy bakteryjne?

ja przygotowywalam dziewczynke po zapaleniu opon mozgowych do matury z polskiego - zdala i nawet dostala sie na studia.;) poszukaj sobie w google, na pewno cos na ten temat znajdziesz

ja mam meza który przeszadł zapalenie opon mózgowych (wirusowe) dwa razy jako dziecko jest całkiem zdrowy, skończył studia i wszystko jest oki......pozdrawiam CIe

ja mam meza który przeszadł zapalenie opon mózgowych (wirusowe) dwa razy jako dziecko jest całkiem zdrowy, skończył studia i wszystko jest oki......pozdrawiam CIe

Gość foxylady
Ja przeszłam - wirusowe jak byłam dzieckiem. Zostaje kreatywność i lenistwo ;)

Witam, ja przeszlam zapalenie opon mozgowych w wieku 5 lat. Spedzilam tydzien w szpitalu.Wszystko minelo i dzi jestem zdrowa kobieta. Ale to wszystko zalezy od rodzju zapalenia czy jest wirusowe(tak bylo w moim przypadku) czy tez ropne. W obu przypadkach wazne jest szybkie rozpoznanie choroby i wlasciwe leczenie. Nieprawidlowe leczenie lub pozne rozpoznanie moze pozostawic rozne urazy. Ale nie martw sie na zapas. Bede trzymac kciuki za Twoje dziecko. Pozdrawiam

Gość asiol
a ja też mam meza który przeszadł zapalenie opon mózgowych (wirusowe) jako dziecko, jest całkiem zdrowy, też skończył studia i wszystko jest ok......pozdrawiam

Gość iwona m.
Mój syn w wieku 4 lat- wirusowe. Żadnych negatywnych następstw ani powikłań.

Gość matka1
Dziekuje Wam za te dobre słowa!!! Z calego serca!!! Moje dziecko na szczescie tez nie ma zadnych powiklan po tej chorobie! Mimo to cały czas boje sie o niego i wydaje mi sie ,ze stałam sie straszna matka!

Gość iwona m.
Wszystko będzie dobrze.Trzymaj się.Pozdrowienia.

Gość takase
a moja siostra zmarła na zapalenie opon mózgowych, gratuluję tym którzy mieli więcej szczęścia.Doceńcie to co dostaliście. Pozdrawiam

Gość iwona m.
Wspólczuję. Ale sama widzisz że dużo osób zna przypadki całkowitego wyleczenia i żadnych powikłań. Wirusowe zapalenie dobrze leczone naprawdę nie pozostawia zadnych następstw.Bardziej niebezpieczne jest zapalenia bakteryjne, ale na szczęscie rzadko występuje.Mój syn miał wirusowe i było to 22 lata temu.7 dni w szpitalu, antybiotyki i wszystko ok.