Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka29

testy owulacyjne

Polecane posty

Gość lilka29

czesc kochane dziewczyny!! my staramy sie o dzidziusia z mezem od 3 miesiecy. Na razie nic. Ostatnio kupilam sobie testy owulacyjne, ktore zaczelam robic w 10 dniu cyklu. W 10 i w 11 dniu pokazala sie druga kreseczka, choc bardzo slaba, wskazujaca na zblizajace sie dni plodne, natomiast w 12 dniu tylko jedna kontrolna. Nic z tego nie rozumiem. Moze ktoras z was moze mi to wyjasnic.Prosze..

ja tez stosuje testy-od soboty W sobote ukazała mi sie ta druga kreska ledwo ledwo widoczna, w ndz, pn i wczoraj kreska była bardziej widoczna ale nadal słaba. przez te trzy dni bolały mnie tez jajniki. Dzis ból ustał a test robie w domu po pracy i jestem ciekawa jaka bedzie kreska

Lilka Z tego co piszesz to dwie mocne kreski musiały być w 9 d.c. czyli w 11 d.c. owulacja ( cykl będzie trwał 25-26 dni ) jeżeli cykl będzie trwał dłużej to pewno masz za mało LH

Dziewczyny a ja robiłam test w sobote i niedziele wyszedł pozytywnie to kiedy nalezy działaś zeby było największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę?